https://playheemskerk.com/van-bestellen-tot-leveren/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Afhalen in Alphen a.d. Rijn mogelijk
Speeltafels met contactloos betalen

Van bestellen tot leveren.

04 december 2019

Deze weg legt jouw pakketje af…

Heb je bij ons online iets gekocht, dan mag je van ons verwachten dat jouw bestelling snel bij jou wordt afgeleverd. Maar hoe gaat zoiets nou eigenlijk in z’n werk en welke weg legt jouw pakketje af voordat de koerier bij jou aan de deur staat…

Een bestelling geplaatst en nu?

Je bent op onze website terecht gekomen en hebt een artikel gevonden dat je graag wilt kopen. Een bestelling plaats je bij ons veilig en snel. Je kunt daarbij kiezen voor meerdere aflever mogelijkheden.
Wanneer je bestelling bij ons goed is binnen gekomen dan ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail.

Verwerking van jouw order

Als we jouw order voor 12.00 hebben ontvangen, dan wordt die dezelfde werkdag nog verwerkt in ons systeem. Per order wordt bepaald of die met GLS wordt verstuurd (kleine pakketjes) of dat onze eigen chauffeur het pakket aflevert. Daarna wordt er een verzendetiket of een vrachtbrief uitgeprint.

Inpakken en verzenden

Hierna wordt de bestelling klaar gezet. Dit gebeurt in ons magazijn.

Kleinere bestellingen, bijvoorbeeld tafeltennisbatjes of tafelvoetbal balletjes worden in een doosje gedaan, dichtgeplakt met ons speciale Heemskerk tape en direct voorzien van het juiste verzendetiket. Al deze doosjes worden klaargezet en iedere middag worden ze opgehaald door de vaste chauffeur van GLS. Deze chauffeur neemt je pakketje mee naar het depot, waar het gescand wordt en vervolgens ingedeeld wordt in de bezorgroute van de volgende dag. Om je op de hoogte te houden ontvang je van ons een track & trace code. Zo kun je je eigen pakketje volgen.

Voor grotere bestellingen en gemonteerde speeltafels is er eerder al een vrachtbrief gemaakt. Deze worden altijd aan het einde van de week ingepland in de bezorgroute van onze chauffeur. Vervolgens bellen wij altijd 1 dag van tevoren om de geschatte levertijd aan je door te geven. Aan het einde van de werkdag (of soms zelfs ’s morgens vroeg) wordt jouw pakket ingeladen in onze Heemskerk bestelbus. Op de afgesproken dag komt de chauffeur bij je langs om je pakket af te leveren. Hoe zo’n dag eruit ziet? Dat lees je in het blogbericht “Een dagje mee met de bezorgroute van chauffeur Martin

Afgeleverd? Spelen maar!

Heb je je pakketje ontvangen? Dan wensen we je veel plezier toe met jouw bestelling!