https://playheemskerk.com/airhockey-puck-63-mm-per-10-stuks-custom-made/
https://playheemskerk.com/shop/
Filter opties

Personalisatie

Jouw speeltafel met een persoonlijke touch

We zien een duidelijke trend: de speeltafel wint meer en meer terrein binnen bedrijven en verenigingen. Voor die extra gezellige momenten met collega’s tijdens de pauze, óf om stoom af te blazen na een lange vergadering. In steeds meer bedrijfskantines staat dan ook een voetbaltafel of tafeltennistafel. En wat doe je om jouw speeltafel een persoonlijke touch te geven zodat het een échte blikvanger wordt? Juist, je laat ‘m bedrukken in de huisstijl van je bedrijf of met het logo van jouw vereniging.

Filter opties

Custom Made Tafeltennistafel

Tafeltennistafel in huisstijl

Custom Made Tafeltennistafels zijn populair en wij snappen wel waarom. Zo’n gepersonaliseerde pingpongtafel valt lekker op en is dus, naast een fijne manier van ontspanning, de ideale manier om jouw bedrijf, club of evenement te promoten.

Voor het personaliseren van onze tafeltennistafels zijn er een heleboel

mogelijkheden, met als meest opvallende natuurlijk de bladen. Je kunt ervoor kiezen om beide bladen hetzelfde ontwerp te geven, óf maak de twee tafeltennisbladen compleet verschillend. Met onze handige templates kun je zelf de designs maken, waarmee je jouw tafeltennis tafel die extra wow factor geeft.

Tafeltennis batjes en balletjes bedrukken

Naast onze tafeltennistafels kunnen we ook de tafeltennis batjes en balletjes voor je bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto op het rubber voor een extra persoonlijk cadeautje voor een échte tafeltennis liefhebber. Of laat het logo van jouw bedrijf op een set tafeltennisballen drukken, waarmee jouw collega’s een potje pingpong kunnen spelen tijdens de pauze. Óf kies je er liever voor iets rustigers? Laat dan een naam of logo op het handvat van het batje drukken.

Tafeltennisbatjes met Foto