Filter opties

Tafeltennis netsets

Om tafeltennis te kunnen spelen is niet veel nodig. Een tafeltennisbatje en pingpong balletjes zijn in principe al genoeg. Daarnaast kun je niet zonder een netpostcombinatie. Waar moet je anders je tafeltennisballetje overheen slaan?

Filter opties

Toont alle 9 resultaten

Er zijn meerdere soorten netsets verkrijgbaar. Het is dus belangrijk om te weten welke netpost op jouw tafel past. De netpost combinatie die bij de tafeltennistafel Rol Compact 1800 hoort, de Perfect II, is bijvoorbeeld heel anders dan de netsets die geschikt zijn voor onze Heemskerk Novi modellen. Op deze tafeltennistafels kunnen meerdere netposten geplaatst worden, zoals de Tempo of de Clipper.

Wat is een netset?

Een netset of netpostcombinatie wordt gebruikt bij tafeltennis om een tafeltennisballetje overheen te slaan. Een netset is dus essentieel bij het spelen van tafeltennis. Een netset bestaat uit een netpost en een tafeltennis netje die op de tafeltennistafel geplaatst kunnen worden.

Er zijn veel verschillende soorten tafeltennistafels, die allemaal hun eigen netpostcombinatie nodig hebben. Als je dus een netset wilt kopen, is het belangrijk dat je weet welke pingpong tafel jij hebt en welke netset daarop past. Zo hebben professionele tafeltennistafels een ander net nodig dan onze outdoor tafeltennistafels.

Hoe plaats ik een netpost op mijn tafeltennistafel?

Iedere netpostcombinatie is anders en heeft ook een andere manier van plaatsen. Bij veel netsets wordt gebruik gemaakt van een draaiknop. Je schuift de netpost dan over de tafel en draait aan de knop om hem stevig vast te zetten.

Maar niet iedere netset heeft zo’n draaiknop. Andere netsets hebben juist een metalen beugel die in een speciale opening in de tafeltennistafel geschoven kan worden. En dan is er ook nog de uitschuifbare netpost. Deze netpost kan eenvoudig op bijna iedere tafel bevestigd worden door simpelweg de veren in te drukken en de opening over de tafel te schuiven. Deze universele netpost is dus niet alleen geschikt voor tafeltennistafels, maar kan ook op de keukentafel gebruikt worden.

We helpen je graag bij het kiezen van de geschikte netset voor jouw tafeltennistafel. Kom je er dus niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met deskundig advies.