https://playheemskerk.com/mini-pooltafel/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Afhalen in Alphen a.d. Rijn mogelijk
Speeltafels met contactloos betalen
Filter opties

Pooltafels

Op zoek naar een pooltafel? Heemskerk maakt al decennia lang tafels van een hoge kwaliteit. Op zoek naar een 6ft, 7ft pooltafel, of nog groter? Geen probleem.

Een pooltafel wordt steeds vaker gekozen om de mancave of een kantoor op te vrolijken. Een tafel om te poolen koop je bij Heemskerk.

Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een pooltafel? Heemskerk maakt al decennia lang tafels van een hoge kwaliteit. Op zoek naar een 6ft, 7ft pooltafel, of nog groter? Geen probleem.

Een pooltafel wordt steeds vaker gekozen om de mancave of een kantoor op te vrolijken. Een tafel om te poolen koop je bij Heemskerk.

Poolen is een echt gezelschapsspel dat vooral in het café en het poolcentrum wordt gespeeld. Hier vind je dan ook professionele pooltafels en alles wat je nodig hebt voor een gezellig potje poolen. Wil je thuis ook weleens een partijtje spelen, of bij jouw bedrijf je collega’s uitdagen, dan ben je bij Heemskerk op de goede plek. Je vindt hier alle nieuwe pooltafels, maar ook alle accessoires, zoals keuen en poolballen, die nodig zijn voor een vermakelijk spelletje poolbiljart.

Welke maat heeft een pooltafel?

Pooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Officiële wedstrijd pooltafels mogen een afmeting hebben van 8 of 9 voet, wat in centimeters ongeveer 223,68 cm × 116,84 cm (8ft) of 254 cm × 127 cm (9ft) is. Een pooltafel professioneel vind je dus ook bij ons. Bij Heemskerk hebben we pooltafels van 3 ft tot en met 8 ft in het assortiment. Zo is er voor iedereen die wil poolen dus een geschikte tafel. Je kunt je kinderen al kennis laten maken met poolen met onze Mini pooltafel van 3ft. Maar ook voor de gevorderde pool speler zijn er een professioneel poolbiljart verkrijgbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van onze Baltimore? Wil je weten welke pooltafel past in de ruimte die je voor ogen hebt? Check dan onze uitgebreide pagina over allerlei afmetingen: Hoeveel ruimte heb je nodig voor een pooltafel?

Welke pooltafel moet ik kopen?

Welke tafel je het beste kunt kopen is afhankelijk van wie de nieuwe pooltafel gaat gebruiken, het niveau waarop je speelt en de ruimte waarin de tafel komt te staan. Bij het kopen van een tafel zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. Allereerst het doeleinde van de tafel. Wie gaat er spelen en hoe vaak? Hoe vaker de pooltafel gebruikt zal worden, hoe steviger hij moet zijn. Een leistenen speelveld heeft bij intensief gebruik ook de voorkeur boven een houten speelveld. Verder is het nuttig om te weten in welke ruimte je de pooltafel gaat neerzetten. Bij Heemskerk hebben we pooltafels in verschillende afmetingen en er is dus altijd wel een pooltafel die in jouw kamer past. Houd daarbij rekening met een ruimte rondom het biljart van 1,5 tot 2 meter. Je wilt natuurlijk niet steeds met je keu tegen de muur stoten. Bij Heemskerk kunnen we je nog veel meer vertellen over poolen. Stel al je vragen over onze tafels aan onze klantenservice. Zij voorzien je graag van deskundig advies.

Leisteen pooltafel

We hebben pooltafels met spaanplaat, maar ook leisteen pooltafels. De tafels met spaanplaat zijn natuurlijk gewoon goed. Als je nog een stapje professioneler wilt, dan is leisteen wel de ultieme beleving. Als je eens bij een poolcentrum bent geweest, dan is de kans heel groot dat ze daar ook tafels hebben met leisteen. Bovendien speelt de wereldtop ook altijd op tafels met leisteen.

Inklapbare poten

Voor op kinderkamers hebben we ook een tafel met inklapbare poten. Handig als er wat minder ruimte is. Houd er wel rekening mee dat een pooltafel met inklapbare poten vooral voor de fun is. Erg handig bij het opbergen, maar met 5 feet is dit echt wel een kindermaat.