https://playheemskerk.com/pooltafel-heemskerk-baltimore-7ft/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Pooltafel 7ft Heemskerk Baltimore

Wordt geleverd met leisteen
Waterpas te zetten door de stevige stelvoeten

Door het gewicht van de leisteen niet verplaatsbaar
Keuen en ballen worden niet meegeleverd

1,699.99

Geen Montage
Montage Professionele Pooltafel 439.99
Levering van de Pooltafel: Geen Montage
Pooltafel 7ft Heemskerk Baltimore 1,699.99 x1 1,699.99
Totaal

1,699.99

Levering: ongemonteerd 1-6 werkdagen, speelklaar 2-10 werkdagen

  • Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Wordt geleverd met leisteen
Waterpas te zetten door de stevige stelvoeten

Door het gewicht van de leisteen niet verplaatsbaar
Keuen en ballen worden niet meegeleverd

Meer info

Beschrijving

Ben je op zoek naar een pooltafel van professionele kwaliteit, maar dan voor een scherpe prijs? Dan is onze Baltimore dé pooltafel voor jou.

Poollaken

De Heemskerk Baltimore pooltafel komt standaard met een eersteklas biljartlaken. Dit laken, dat op de Heemskerk Baltimore pooltafel wordt gebruikt, is samengesteld uit superieure kamgaren, waardoor de tafel een onberispelijk vlak en uitzonderlijk nauwkeurig oppervlak heeft.

Dit specifieke laken is zo ontworpen dat het geen pluisjes of pillen vormt, waardoor de kwaliteit van de rollen constant blijft. Bovendien staat dit laken bekend om zijn duurzaamheid en minimaal onderhoud. Af en toe met een borstel eroverheen gaan om stof en kalkdeeltjes te verwijderen, is alles wat nodig is om zijn hoogwaardige kwaliteit te behouden.

Stabiel frame

Het frame van de Heemskerk Baltimore pooltafel is stabiel en alle montagepunten zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor het geheel goed op elkaar aansluit. Hierdoor is de montage makkelijk en snel. De pooltafel is hierdoor stabiel en gaat lang mee. En met de grote stelvoeten is de tafel ook nog eens eenvoudig waterpas te zetten.

Leistenen

De Heemskerk Baltimore pooltafel wordt geleverd met 3 losse leistenen. Deze leistenen zijn net en vlak, waardoor deze eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden. Dit verlangt overigens nog steeds enige expertise.

Keuen en poolballen

Bij de pooltafel Baltimore worden geen accessoires meegeleverd. Op basis van je eigen niveau, wensen of budget kun je zelf kiezen welke kwaliteit keuen en poolballen je bij de pooltafel wil gebruiken.

Geen terugloop

De Baltimore pooltafel heeft geen terugloop systeem. Hierdoor blijven de ballen in de pockets. Wel heeft deze tafel aan 1 korte zijde een opening.

Montage van de pooltafel

Wij raden aan om deze pooltafel inclusief montage te bestellen. Voor het monteren van deze pooltafel is namelijk een flinke dosis technische kennis nodig. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het monteren van pooltafels en zorgen ervoor dat de pooltafel helemaal speelklaar is, zodat jij direct kunt beginnen met een gezellig potje poolen.

De pooltafel Baltimore wordt geleverd in 4 pakketten met de volgende afmetingen:

doos 1: 105 x 53 x 34
doos 2: 167 x 39 x 16
doos 3: 250 x 33 x 17
3 losse leistenen

Geschikt voor openbare locaties

Deze pooltafel met leisteen is ideaal door zijn duurzame poollaken en stabiele frame bijzonder geschikt voor o.a. (bedrijfs-) kantines en andere openbare locaties waar met veel plezier een potje poolen wordt gespeeld. De Baltimore pooltafel is verkrijgbaar in 7 ft en 8 ft. Kies het ideale formaat voor jouw ruimte.

Extra informatie

Afmeting en Gewicht
Afmetingen

Formaat

Gewicht

Speelmaat

Kenmerken
Accessoires

Balterugloop

Inklapbaar

Leisteen

Kleur laken

Muntsysteem

Stelvoeten

Verrijdbaar

Merk

Materiaal

Kleur

EAN

Gebruik

Levering en Garantie
Garantie

Levering

More
Hoeveelheid