https://playheemskerk.com/tafeltennistafel-huren/
https://playheemskerk.com/shop/

Tafeltennistafel huren

Huur een Heemskerk tafeltennistafel

Heb je een evenement of een feest waar je wil tafeltennissen en wil je de pingpongtafel maar tijdelijk gebruiken? Dan kun je bij Heemskerk ook een tafeltennistafel huren.

Tafeltennis is en blijft een geweldige activiteit voor alle leeftijden en het biedt plezier voor gasten bij allerlei soorten evenementen. Heemskerk maakt al tafeltennistafels sinds 1939, dus met de kwaliteit zit het wel goed.

Inclusief batjes en balletjes

Als je een evenement organiseert en je wilt een pingpongtafel om wat extra plezier toe te voegen, kies dan maar meteen voor de beste tafeltennistafels. Laat je gasten zien dat je verstand hebt van tafeltennis, door ze te laten spelen op een echte Heemskerk tafeltennistafel.

En als je het helemaal af wil maken, dan kies je voor een Heemskerk tafel, waarop in de Eredivisie tafeltennis wordt gespeeld en die is goedgekeurd door de Internationale Tafeltennis Federatie, de ITTF.

Waar worden onze tafels verhuurd? Dat varieert van bedrijfsuitjes, familiedagen, fotoshoots, feesten en nog veel meer evenementen. Als je denkt aan een tafeltennistafel huren, dan hoef je verder nergens over na te denken, want wij zorgen voor twee of vier tafeltennisbatjes en tafeltennisballen.

Tafeltennistafel outdoor of indoor

Heb je een bedrijfsevenement voor buiten of voor binnen? Let er als een tafeltennistafel wil huren voor een event dat buiten is, dat het droog weer is en niet vochtig. Daar kunnen de indoor tafels niet tegen. Zeker bij vochtig weer: houd de tafeltennistafel binnen.

De bladen van indoortafels zijn namelijk gemaakt van ander materiaal dan van de outdoortafels. Outdoortafels hebben een melamineblad en is bestand tegen vocht en regen.

Heb je een buitenactiviteit, vraag dan naar onze buitentafels. Dit voorkomt kromtrekken van de bladen.

Tafel huren? Neem contact op!