Onze Service

De Heemskerk Service

Heemskerk Sports & Games zit al ruim 50 jaar in de branche, begonnen met het maken van de nu zo bekende Heemskerk tafeltennistafels. In het begin maakten wij alleen tafeltennistafels maar enkele jaren later werden er ook biljarts, voetbaltafels en sjoelbakken geproduceerd.

DAAROM HEEMSKERK:

– 50 Jaar ervaring
– Ruim assortiment
– Kwaliteitsproducten
– Service vinden wij enorm belangrijk
– Op tijd en op afspraak geleverd
– Eenvoudig te bestellen
– Ervaren en deskundig personeel

Op dit moment maken wij nog steeds een deel van het assortiment in onze eigen fabriek te Roelofarendsveen. Daarnaast kopen wij producten in zoals airhockeytafels, biljarts, darts enz. Deze artikelen zijn speciaal geselecteerd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij hebben dus een ruim assortiment in speeltafels maar natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals: Tafeltennisbatjes, balletjes, net sets, keuen, keuhoezen, krijt, tellers, tafelvoetbalballetjes, tafelvoetbal poppen, pucks, pushers en nog veel meer. Kwaliteit is waar Heemskerk voor staat. Voor onze eigen producten ligt de kwaliteitsnorm hoog. Het product moet “goed” zijn.

Ook de producten die wij importeren moeten een goede kwaliteit hebben, daar letten wij nauwkeurig op. Alle producten die onze fabriek verlaten zijn door onze keurmeester goed bevonden. Zo leveren wij altijd een “goed”product. Op tijd leveren, is een belangrijk item. De grote artikelen brengen we het liefste zelf bij u. Onze chauffeur maakt per week een planning en wij bellen u één dag voor aflevering om aan u door te geven hoe laat de chauffeur bij u is om het pakket af te leveren. Accessoires versturen wij met DHL en dan hebt u, uw pakketje binnen 24 uur in huis. Natuurlijk zijn we hierin ook afhankelijk van onze externe vervoerders om dit te garanderen.

Onze producten zijn goed, maar mocht er dan toch een probleem zijn dan staat onze serviceafdeling klaar voor u. Veel losse onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren, denk aan voetbalpoppetjes, losse netten voor uw tafeltennistafel etc. Natuurlijk doen we dit allemaal zo spoedig mogelijk. Heemskerk producten zijn éénvoudig te bestellen via onze dealers, onze website, per telefoon of fax.

Ons personeel is zeer ervaren en werkt al vele jaren bij ons. Zij kunnen u ten alle tijden met raad en daad bijstaan. Dat doen ze met veel kennis van zaken en met veel plezier.

Nieuw!
Sinds kort is het mogelijk voor leden van Tafeltennisverenigingen om zelfs artikelen te bestellen die officieel niet van Heemskerk zijn. We zijn op de hoogte van het feit dat onze concurrenten ook veel dingen goed en proberen daar dag in dag uit van te leren. Om uw vereniging en uw eigen portemonnee te ondersteunen is het raadzaam te bestellen via Heemskerk. Vraag via dit formulier uw artikel van een ander merk aan. Aanvraagformulier. (let op: dit formulier is alleen toegankelijk voor leden die zijn ingelogd) Voor vragen of toegang tot dit systeem, neem contact op met onze Heemskerk team.

Het Heemskerk Sport Team