Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

Tafeltennistafel met Logo

Tafeltennis Personalisatie

Een potje tafeltennis met collega’s is natuurlijk al ontzettend leuk. Maar wat het nóg leuker maakt is een tafeltennistafel met logo!

Dat tafeltennis ontzettend populair is zal je niet verbazen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een tafeltennistafel met logo op kantoor neer te zetten. En ook bij (sport-)verenigingen wordt in de kantine fantiek getafeltennist.

Er is dan ook ontzettend veel mogelijk als het gaat om het personaliseren van tafeltennistafels en tafeltennis accessoires.
Kies jij ervoor om jouw bedrijfslogo op je tafeltennistafel te laten zetten? Of ga je toch voor de clubkleuren van jouw vereniging? Lees hier alles over de personalisatie opties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Opties voor jouw tafeltennistafel

Hoe jouw tafeltennistafel eruit komt te zien, dat bepaal je helemaal zelf.

• Keuze uit verschillende modellen tafeltennistafels
  • Bij geselecteerde modellen kan ook het onderstel in kleur gespoten worden
  • Kies jouw bedrijfslogo, de clubkleuren of ga voor een geheel eigen design
  • Handige templates beschikbaar om het ontwerp op te maken
  • Handleiding voor het invullen van het template
  • Optie om het design door Heemskerk te laten maken

Tafeltennisbatje met logo

Niet alleen de tafeltennistafels kunnen gepersonaliseerd worden, wat dacht je bijvoorbeeld van een tafeltennisbatje met logo?

Ook bij de tafeltennisbatjes kun je je helemaal uitleven met het design. Een foto, een logo of totaal iets anders, het kan allemaal. De tafeltennisbatjes met personalisatie kunnen besteld worden vanaf 5 stuks.

Andere tafeltennis accessoires die gepersonaliseerd kunnen worden zijn onze Fun tafeltennisballetjes en de speelveldafzettingen.

Hoe gaat de personalisatie in z’n werk

Wanneer je ervoor kiest om jouw tafeltennistafel te laten personaliseren, dan kun je via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je al jouw wensen aangeven zodat de offerte helemaal compleet is.

Download alvast de templates voor het maken van het ontwerp, je kunt hier dan direct mee aan de slag.

Zodra de offerte akkoord is maken wij de bestelling van jouw tafeltennistafel met logo aan, je ontvangt hiervan een bevestiging en direct ook een factuur. Als de factuur is voldaan en we het design van je hebben ontvangen gaan we direct aan de slag.

We voorzien de tafeltennistafel of het batje van een wrap en maken ‘m helemaal klaar voor verzending.

Download hier de personalisatie templates

Met deze handige templates maak je eenvoudig het ontwerp voor jouw tafeltennistafel, batje of balletjes.

Personalisatie Tafeltennis

Bedrijfsnaam
Contactpersoon(Vereist)
Adres(Vereist)
Tafeltennistafel
Ik wil deze tafeltennistafel met logo
Tafeltennisbatjes
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op het Wonder tafeltennisbatje
Voer een getal groter dan of gelijk aan 5 in.
Ik wil de volgende tafeltennis accessoires laten personaliseren