https://playheemskerk.com/digisjoelen/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Digisjoelen

Maak kennis met de toekomst van sjoelen: de Digisjoelbak van Heemskerk

Welkom in de wereld van digisjoelen, waar nostalgie en de nieuwste technologie samenkomen.

Heemskerk introduceert met trots het digisjoelen. Dit innovatieve concept zorgt voor een unieke horeca-ervaring en biedt je gasten een unieke combinatie van ouderwets plezier, interactie en handige technologie.

Lees verder en ontdek hoe je met onze digisjoelbak je horecagelegenheid kunt omtoveren tot een hotspot van gezelligheid en entertainment en je klanten langer bindt.

Geschikt voor elke setting

De state-of-the-art Heemskerk digisjoelbak is een perfecte aanvulling voor cafés, speelhallen, familiehotels en vakantieparken. Hij combineert traditioneel spelplezier met een moderne twist, ideaal voor een breed publiek.

Uniek entertainment

Met zijn opvallende verlichte scoreaanduiding en LED-verlichting langs het speelveld, biedt de digisjoelbak een ongeëvenaarde entertainmentwaarde. Het is niet alleen een spel, het is een beleving die je bezoekers trekt en houdt.

Technologische innovatie

Dankzij geavanceerde sensortechnologie wordt elke score automatisch bijgehouden en weergegeven op een helder LED-scherm. Stevig gebouwd, is deze sjoelbak ontworpen om te dienen als hang- of sta-tafel, ideaal voor de gezellige avonden.

Authentiek en ruimtebesparend design

Trouw aan de Heemskerk-kwaliteit, heeft deze sjoelbak het officiële wedstrijdformaat van 2 meter lang. Zijn naadloze integratie met een tafelgedeelte maakt het een veelzijdige toevoeging aan jE ruimte.

Zorgeloze installatie en duurzaamheid

Heemskerk zorgt voor een probleemloze installatie. Onze producten zijn gemaakt met een focus op duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van een langdurige, onderhoudsvriendelijke ervaring.

Vraag informatie aan

Bewezen succes

We kunnen kort zijn: de lancering van de Heemsdkerk digisjoelbak bij Ping Pong 19 in Scheveningen is een succes. Iedereen is niet alleen enthousiast over de techniek en het design, maar ze zijn ook positief over een nieuwe mogelijkheid tot een familie-uitje.

De positieve ontvangst, samen met enthousiaste recensies en een groeiende vraag, is een teken van de aantrekkingskracht en het potentieel van digisjoelen.

Flexibele prijsstelling en maatwerk

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar, met mogelijkheden voor bulkbestellingen en maatwerkoplossingen.

Direct contact

Geïnteresseerd? Neem contact op via sales@playheemskerk.com voor meer informatie of een demo.

Voortdurende Ontwikkeling

Bij Heemskerk staat innovatie nooit stil. We zijn toegewijd aan het luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Elke opmerking, elke suggestie wordt serieus genomen en vormt de basis voor toekomstige verbeteringen. Dit betekent dat onze digisjoelbak voortdurend evolueert, steeds beter en meer afgestemd op de wensen van de gebruiker. We werken nauw samen met horeca-ondernemers en spelers om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen voldoen aan de huidige verwachtingen, maar deze ook overtreffen.

Breng Digisjoelen naar jouw locatie

Maak je horecagelegenheid tot een hotspot van innovatie en gezelligheid met de Heemskerk digisjoelbak. Onze sjoelbak is meer dan een spel; het is een ervaring die mensen samenbrengt, een gespreksonderwerp biedt, en zorgt voor onvergetelijke momenten. Met de perfecte balans tussen klassiek sjoelplezier en moderne technologie, is onze digisjoelbak een garantie voor een dynamische, interactieve omgeving. Investeer in een ervaring die traditie eert, terwijl het de toekomst van entertainment in de horeca omarmt.