Tafelvoetbal balletjes

Een essentieel onderdeel van tafelvoetbal in het balletje, hoe moet je anders doelpunten scoren. Bij alle voetbaltafels van Heemskerk worden de tafelvoetbalballetjes standaard meegeleverd. Toch kan het voorkomen dat je per ongeluk een balletje kwijt raakt, of dat je toch liever met een professioneel tafelvoetbal balletje speelt. Dan ben je bij Heemskerk aan het juiste adres.

Bij Heemskerk kun je verschillende soorten tafelvoetbalballetjes kopen in sets van 12 stuks. Voor iedere tafelvoetbal speler is er wel een geschikt balletje te vinden in ons assortiment. Ga jij voor een klassiek balletje met old-school voetbal design, of kies je liever voor een echt PRO tafelvoetbal balletje?

Welke tafelvoetbalballetjes heb ik nodig?

De keuze voor het juiste tafelvoetbalballetje hangt af van het soort tafel en wie die gebruikt. Voor kleinere voetbaltafels in een kunststof balletje al geschikt. Voor de professionele voetbaltafels kun je kiezen voor een tafelvoetbal balletje met optimale eigenschappen voor een kundig potje tafelvoetbal.

Tafelvoetbalballetjes zijn er in verschillende soorten en maten. Behalve de kleur zijn er nog een aantal andere verschillen. Zo zijn er meerdere materialen waar de voetbalballetjes van gemaakt zijn en kan de maat per balletje anders zijn. Om tot het perfecte tafelvoetbal balletje voor jou te komen kun je jezelf de volgende vragen stellen:
Welke voetbaltafel heb je? Wanneer je een voetbaltafel voor thuisgebruik hebt, zoals een Bullet of Trendy, dan heb je een ander tafelvoetbal balletje nodig dan wanneer je een professionele voetbaltafel hebt. Professionele spelers kunnen hun poppetjes vaak meerdere trucjes laten uitvoeren met hun voetbalballetje. Voor die trucjes is een balletje met meer grip nodig, het gele PRO balletje is hier perfect voor.
In welke ruimte staat jouw voetbaltafel? Het spelen op een voetbaltafel kan flink wat geluid maken. Als jouw voetbaltafel in een openbare ruimte staat, bijvoorbeeld een sportkantine, dan is dat meestal geen probleem. Tegenwoordig komt het echter steeds vaker voor dat voetbaltafels in een bedrijf worden neergezet. Op kantoor is zo’n luidruchtig tafelvoetbalballetje natuurlijk niet handig. Ons geluiddempende balletje van kurk is dan een uitkomst.
Wie maakt er gebruik van de voetbaltafel? De ervaring leert dat volwassen mannen net iets fanatieker tafelvoetbal spelen dan bijvoorbeeld kinderen. Voor die laatste groep is het daarom belangrijk dat het balletje meer snelheid heeft, zodat het spel niet stil komt te liggen. Een kunststof balletje heeft die eigenschap. Het is natuurlijk extra leuk als die balletjes een vrolijk kleurtje hebben. Onze assorti tafelvoetbal balletjes zijn voor jou!

Alle 7 resultaten