https://playheemskerk.com/veelgestelde-vragen/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Veelgestelde vragen

Vragen over producten

Hebben jullie een showroom waar ik producten kan bekijken?

Nee, helaas hebben we (nog) geen showroom. Wél monteren we in onze werkplaats regelmatig verschillende speeltafels voor onze klanten, die je kunt bekijken. Onze klantenservice kan je laten weten of het product waar je interesse in hebt, binnenkort opgebouwd klaar staat voor verzending. Je kunt dan direct een afspraak maken om langs te komen in ons magazijn voor het bekijken van de speeltafel. Omdat het gaat om speeltafels die al verkocht zijn is het helaas niet mogelijk om de tafels uit te proberen.

Vragen over bestellen

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, je ontvangt altijd een bevestiging van je bestelling op het opgegeven e-mailadres. Heb je nog niets ontvangen? Controleer dan even je spambox, het kan zijn dat de e-mail daarin is belandt. Heb je ook daar onze bevestiging niet ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kan ik de status van mijn bestelling zien?

Ja, wanneer je in onze webshop een product aanschaft kun je ervoor kiezen om direct een account aan te maken. Ga naar “Mijn Account“ en log in met de door jouw gekozen inlognaam en wachtwoord. Hier kun je jouw bestelling inkijken en precies zien wat de status is.

Moet ik een account aanmaken?

Nee, dat hoeft niet, maar we raden het wel aan! Op deze manier kun je een jouw bestelling terug zien en het maakt het plaatsen van een volgende bestelling een stuk makkelijker.

Vragen over betalen

Kan ik achteraf betalen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om onze producten na ontvangst te betalen.

Hoe gaat de betaling?

Er zijn meerdere manieren waarop je jouw bestelling kunt betalen, zoals via Ideal of met je creditcard. Vrijwel alle betalingen lopen via onze partner MultiSafePay. Meer informatie over betalen vind je hier: “Betaalgegevens“.

Kan ik eerst een factuur krijgen?

Ja, wanneer je in onze webshop een artikel besteld kun je kiezen voor de betaalmethode “bankoverschrijving”. Met deze optie wordt er eerst een factuur naar je e-mailadres gestuurd. Zodra deze factuur voldaan is zullen wij het artikel zo snel mogelijk versturen.

Vragen over levertijden en leveringen

Hoe snel heb ik mijn product in huis?

Als een product op voorraad is, kunnen kleinere producten al binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd worden. Voor onze (ongemonteerde) speeltafels hanteren we 2-5 werkdagen. Per product staat altijd duidelijk de juiste levertijd aangegeven. Lees meer over leveringen op: “Bezorging“

Kan een product ook naar een Waddeneiland verzonden worden?

Ja, het is geen probleem om jouw favoriete product naar een adres op een Waddeneiland te versturen. Helaas zijn we hierbij wel genoodzaakt om een toeslag te rekenen. Deze toeslag is verschillend per zending. Neem voor de meest actuele prijs contact op met onze klantenservice.

Ik woon niet in Nederland, kan een product toch naar mij verzonden worden?

Ja, wij kunnen de meeste producten verzenden naar adressen binnen Europa. Hiervoor zijn wij genoodzaakt om altijd extra verzendkosten te rekenen. Neem voor de actuele verzendkosten contact op met onze klantenservice. Helaas is het voor ons niet mogelijk om producten te verzenden buiten Europa. Wij kunnen hierbij niet garanderen dat de producten in tact bij je wordt afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, je kunt artikelen in ons magazijn in Alphen aan den Rijn afhalen. We vragen je wel om je bestelling alvast in onze webshop te plaatsen en te betalen. Dan kunnen we jouw bestelling alvast voor je klaarzetten.

Kan ik producten ook op een ander adres laten afleveren?

Ja, het is mogelijk om een ander verzendadres op te geven dan het factuuradres. Dit doe je door tijdens het bestellen het vinkje bij “Verzenden naar een ander adres?” aan te klikken.

Vragen over montage

Wordt mijn speeltafel op locatie gemonteerd?

Nee, als je bij ons een speeltafel inclusief montage besteld, dan zal onze monteur deze in onze werkplaats monteren. De tafel wordt daarna speelklaar bij je afgeleverd. Lees meer informatie over de Heemskerk Montage Service.

Vragen over retourneren en garantie

Het product is toch niet wat ik ervan verwacht had, wat nu?

Geen probleem, binnen 14 dagen mag je ongebruikte producten altijd terugsturen. Vul op onze website het retourformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen over de retourzending.

Mijn product is beschadigd aangekomen, wat nu?

Wat vervelend! Dat gaan we uiteraard zo snel mogelijk voor je in orde maken. Vul op onze website het retourformulier in. Voeg als dat kan een duidelijke foto toe van het probleem of de schade, wij kunnen dit dan overleggen met onze monteur. Wij zullen na ontvangst van het retourformulier zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een passende oplossing.