https://playheemskerk.com/veelgestelde-vragen/
https://playheemskerk.com/shop/

Veelgestelde vragen

Er is een onderdeel afgebroken. Kan ik deze vervangen?
Van al onze modellen hebben wij reserve onderdelen. Om u het goede onderdeel toe te sturen is het verstandig een foto te maken en deze op te sturen naar: service@playheemskerk.com. Dan kunnen we u daarna verder helpen.

Er is een poppetje afgebroken. Kan ik deze vervangen?
Dat kan, mailt u een foto van het kapotte poppetje naar service@playheemskerk.com. Dan kunnen we een nieuwe toesturen. Omdat de modellen in de loop van de jaren verschillende poppen hebben gehad, is een foto wenselijk.

Het product bevalt me niet. Kan ik deze retourneren?
Bent u niet tevreden over het artikel of is het niet wat u had verwacht. U kunt het artikel retourneren.
Wat kunt u doen bij het annuleren van uw bestelling:

– Retourneren altijd binnen 14 dagen
– Bel ons op tel. 071-3312495 of stuur een email via ons contactformulier
– Er wordt dan een afspraak gemaakt voor het ophalen of eventueel omruilen van uw bestelling.

Let op: Indien u binnen 14 dagen gebruikt maakt van het herroepingsrecht, zal u het product en alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het volledige aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen, na ontbinding van de overeenkomst, aan u gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor uw rekening. U betaald de retourkosten niet aan ons, maar aan de betreffende transporteur.

Bij twijfel of vragen neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Ik wil graag bestellen? Hoe doe ik dat?
Dat kan via onze webwinkel: Zoek het product op en stop deze in uw winkelwagentje. Wanneer u de stappen volgt kunt u de bestelling direct en eenvoudig afrekenen met iDeal, Creditcard of een bankoverschrijving. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging en even later zullen wij contact met u opnemen voor de aflevering ervan.

Dat kan per telefoon: door ons te bellen via het nummer: 071-3312495
Een van onze medewerkers zal u te woord staan. Vermeld wat u wilt bestellen en waar dit afgeleverd mag worden zodat de medewerkers alles voor u in werking kan zetten.

Dat kan per e-mail: door te mailen naar: info@playheemskerk.com
Ook hierna zal u orderbevestiging ontvangen van een van onze medewerkers. Zo weet u dat de order in behandeling is en u binnenkort gebeld wordt voor een leveringsafspraak. Vermeld in de email graag uw adresgegevens, contactpersoon en telefoonnummer. Vergeet natuurlijk niet te vermelden welk artikel u wilt bestellen.

Dat kan via onze dealers, deze kunt u vinden in onze dealer omgeving.
Wanneer u liever dichter bij huis besteld, kunt u de bestelling ook via één van onze dealers laten verlopen. De order en afhandeling hiervan is dan in handen van de Dealer. Natuurlijk is de levering wel voor onze rekening. We houden u hierover op de hoogte.Heeft u vragen over uw bestelling schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.  Onze medewerkers staan u graag te woord.

Op welke manieren kan ik de bestelling betalen?
Betalen kan op verschillende manieren. Via onze webshop kunt u betalen met iDeal, PayPal (creditcard) of een bankoverschrijving. In enkele gevallen is betaling onder rembours ook nog mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Betaal ik bij jullie ook verzendkosten?
Wanneer u bij ons artikelen besteld die gezamenlijk een bedrag boven de € 50,- hebben, betaald u bij verzending binnen Nederland (ex. Waddeneilanden) geen verzendkosten. Voor zendingen naar de Waddeneilanden of naar het buitenland rekenen wij minimale verzendkosten. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen.