Tafeltennistafels

Tafeltennis is hot! Dat blijkt wel uit het feit dat steeds meer mensen het snelle spel ontdekken en regelmatig met veel plezier spelen. Er wordt dan ook niet meer alleen bij verenigingen getafeltennist, maar bijvoorbeeld ook tijdens de pauze op kantoor, in sportkantines en op scholen. Met wie ga jij een potje pingpongen?

Bij Heemskerk vinden we tafeltennis zó leuk, dat we het liefst iedereen zouden zien tafeltennissen. In onze webshop vindt je dan ook een pingpong tafel voor iedereen. Voor kinderen is er bijvoorbeeld onze midi-tafel, voor recreatief en thuisgebruik de Rol-Compact modellen en voor professioneel gebruik zijn er de Novi modellen. En zelfs voor mensen met een beperking is er een tafeltennistafel, de schuiftafels! Op deze tafel laat je de bal niet stuiteren, maar rollen over de tafel en wordt compleet met opstaande randen geleverd.

Welke tafeltennistafel moet ik kopen?

Welke tafeltennistafel je koopt is afhankelijk van hoe je de tafel gaat gebruiken. Komt hij bijvoorbeeld op kantoor te staan? Dan raden we een stevige, professionele tafeltennistafel aan. Of zet je de pingpongtafel in de achtertuin neer? Kies dan voor een outdoor tafeltennistafel.

Om hierin de juiste keuze te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

Waar komt de pingpongtafel te staan? Is dat binnen of zal hij voornamelijk buiten gebruikt worden?
Hoe vaak wordt er gebruik gemaakt van de tafel? Speel je thuis eens in de zoveel tijd, of wordt er dagelijks intensief door meerdere mensen op de tafeltennistafel gespeeld?
Wie gaat er op de tafeltennistafel spelen? Zullen vooral volwassenen de pingpongtafel gebruiken of spelen er meestal kinderen op?

Door deze vragen te beantwoorden krijg je een goed beeld van de tafeltennistafel die geschikt is voor jouw locatie.

Hoe kan ik mijn tafeltennistafel vervoeren?

Door het formaat van de tafeltennistafel is vervoeren een lastige klus. Gelukkig hoef jij je daar niet druk over te maken. Als je bij ons een tafeltennistafel koopt leveren wij hem gratis bij je af.

Als je de pingpongtafel zelf gaat monteren kunnen wij hem al binnen 2 tot 5 werkdagen bij je afleveren. Wil je dat wij de tafel monteren? Dan hebben we iets langer nodig, namelijk 2 tot 10 werkdagen. In de meeste gevallen zal onze eigen chauffeur de tafeltennistafel, compleet met netpost combinatie op jouw adres afleveren. Lees meer over het monteren en afleveren in onze blog berichten.

Kom je er toch niet helemaal uit welke tafel voor jou geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond