Tafeltennistafel Heemskerk 1850 Indoor Groen

Stoer design
Eenvoudig inklapbaar
Voorzien van stelvoetjes

Niet geschikt voor buiten gebruik

Kleur: Groen

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Speel jij graag een potje tafeltennis met het gezin? Of wat dacht je van een spelletje “rond-de-tafel” met vrienden? Dan is de 1850 perfect voor jullie! Want met deze 1850 tafeltennistafel is dit actieve en vermakelijke spel altijd binnen handbereik.

Blijf samen in beweging

Door het speelse design, met ronde poten en extra grote wielen, is deze ping pong tafel een aanwinst voor iedereen die thuis graag tafeltennist. Daag jouw familie uit voor een spannend spelletje ping pong en beleef samen de leukste momenten, terwijl jullie ook nog eens lekker in beweging blijven. Om te beginnen met spelen hoef je niet te zoeken waar jullie de batjes en tafeltennisballen hebben gelaten. Door de handige bathouder kun je ze eenvoudig opbergen en kun je de volgende keer meteen beginnen met spelen.

Speel samen óf alleen

De 1850 tafeltennistafel bestaat uit 1 deel, maar de bladen zijn afzonderlijk van elkaar in te klappen. Dat betekend dat je ‘m ook in zelftrainstand kunt gebruiken. Door slechts één van de bladen in te klappen oefen je jouw tafeltennis technieken zonder dat je een tweede speler nodig hebt, of bedenk je nieuwe trucjes om aan je vrienden te laten zien. Je kunt met de 1850 dus samen óf alleen tafeltennis spelen. Ben je klaar met spelen, klap dan ook het tweede blad in en rijd de tafeltennistafel makkelijk weg voor meer ruimte. Dat is overigens ook heel goed in je eentje te doen.

De tafeltennistafel 1850 is verkrijgbaar met groene of blauwe bladen en wordt standaard geleverd met een basis tafeltennisnetje.

Hoofdcategorie

Tafeltennistafels