Filter opties

Pingpong ballen

Pingpong ballen nodig? Deze tafeltennis balletjes zijn puur recreatief, maar nog steeds van een hele goede kwaliteit. Veel beter dan de goedkope pingpongballen die je overal ziet.

We hebben de klassieke witte pingpongballen, maar ook de inmiddels gebruikelijke oranje. Maar probeer het ook eens met onze andere gekleurde pingpong ballen. Wat dacht je van blauw, rood, groen of zwart?

Filter opties

Toont alle 9 resultaten

Onze pingpong ballen kun je natuurlijk gebruiken om lekker te tafeltennissen, maar ze worden ook gebruikt voor verschillende evenementen, zoals babyshowers, gender reveal party’s of verjaardagsfeestje!

De pingpong balletjes hebben een goede fun kwaliteit en zijn echt mooi rond. En het leukste is dat ze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn.

Is tafeltennis hetzelfde als ping pong?

Tafeltennis en pingpong zijn hetzelfde. Het verschilt per regio hoe de sport genoemd wordt. Zo noemen mensen in de VS de sport met de batjes en balletjes tafeltennis (table tennis in het Engels) maar in China wordt het juist weer Ping Pong genoemd. In Nederland gebruiken we beide termen. Vaak wordt met pingpong ballen de recreatieve versie bedoeld en met tafeltennisballen de wat professionelere variant.

Pingpong ballen zijn dus voornamelijk voor in de kantine, camping of op kantoor bedoeld. De naam pingpong, komt van het geluid dat het balletje maakt op de tafeltennistafel wanneer er overgespeeld wordt.

Kan ik mijn logo op tafeltennisballen laten bedrukken?

Het is erg goed mogelijk om pingpongballen te laten bedrukken. Omdat het balletje een ronde vorm heeft wordt hiervoor wordt een speciale drukpers gebruikt. Het bedrukken van pingpong balletjes is ideaal voor logo’s. Zo kun je op een originele manier jouw bedrijf of evenement onder de aandacht brengen.

De Fun tafeltennisballen van Heemskerk zijn erg geschikt voor het aanbrengen van bedrukkingen. Houd hierbij wel rekening met de afmeting. Op ieder balletje kan een bedrukking geplaatst worden van Ø 14 mm.