https://playheemskerk.com/tafeltennisballen-heemskerk-fun-plastic-blauw-100/
https://playheemskerk.com/shop/
Filter opties

Recreatieve tafeltennisballen

Het ene tafeltennisballetje is het andere niet. Er zijn dan ook veel verschillende varianten verkrijgbaar van dit kleine balletje Op deze pagina vind je tafeltennisballen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een potje “rond-de-tafel” in de achtertuin of op de camping. Of wat dacht je van een gezellig tafeltennisavondje met vrienden. Deze recreatieve tafeltennisballen staan beter bekend als ping pong ballen.

Filter opties

Toont alle 9 resultaten

De recreatieve tafeltennisballetjes zijn niet alleen leuk om een potje ping pong mee te spelen. Ze kunnen ook gebruikt worden voor verschillende evenementen, zoals babyshowers, gender reveal party’s of gebruik ze als versiering bij een verjaardagsfeestje! De pingpong balletjes hebben een goede fun kwaliteit en zijn mooi rond. En het leukste is dat ze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn.

Is tafeltennis hetzelfde als ping pong?

Tafeltennis en ping pong zijn hetzelfde. Het verschilt per regio hoe de sport genoemd wordt. Zo noemen mensen in de VS de sport met de batjes en balletjes tafeltennis (table tennis in het Engels) maar in China wordt het juist weer Ping Pong genoemd. In Nederland gebruiken we beide termen. Hiermee wordt het verschil aangegeven tussen recreatief spel (Ping Pong) en spelen in competitieverband (tafeltennis).

Recreatieve tafeltennisballetjes zijn dus voornamelijk voor ping pong bedoeld. De naam ping pong, dat zal je niet verbazen, komt van het grappige geluid dat het balletje maakt op de tafeltennistafel wanneer er overgespeeld wordt.

Kan ik mijn logo op tafeltennisballen laten bedrukken?

Het is erg goed mogelijk om tafeltennisballetjes te laten bedrukken. Omdat het balletje een ronde vorm heeft wordt hiervoor wordt een speciale drukpers gebruikt. Het bedrukken van pingpong balletjes is ideaal voor logo’s. Zo kun je op een originele manier jouw bedrijf of evenement onder de aandacht brengen.

De Fun tafeltennisballen van Heemskerk zijn erg geschikt voor het aanbrengen van bedrukkingen. Houd hierbij wel rekening met de afmeting. Op ieder balletje kan een bedrukking geplaatst worden van Ø 14 mm.