Filter opties

Recreatieve batjes

Tafeltennis kun je overal spelen. We zien dan ook steeds vaker dat er thuis getafeltennist wordt. Bijvoorbeeld in de woonkamer, de garage en in de achtertuin. Of neem je je tafeltennisbatjes lekker mee op vakantie, voor een potje “rond de tafel” op de camping. Voor iedereen die in zijn vrije tijd graag een potje ping pong speelt is er een geschikt batje.

Filter opties

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat er veel verschillende tafeltennis batjes zijn. Elk van deze batjes heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo zijn er ping pong batjes met noppen op het rubber, batjes met een holrond handvat en zelfs tafeltennisbatjes voor buiten. We helpen je graag met het maken van jouw keuze voor het ideale batje.

Welk tafeltennisbatje moet ik kopen?

Ieder tafeltennisbatje heeft unieke eigenschappen. Welk batje voor jou het meest geschikt is, is dan ook afhankelijk van jouw wensen en niveau. Speel je eens in de zoveel tijd voor de lol een potje ping pong? Kies dan voor een batje met 1, 2 of 3 sterren. Speel je regelmatig, dan is een batje met 4 of 5 sterren meer geschikt voor jou. Of ga voor een speciaal outdoor tafeltennisbatje als jouw tafeltennistafel buiten staat.

Bij Heemskerk hebben we in ons assortiment tafeltennisbatjes variërend van 1 tot maar liefst 10 sterren. Deze sterren geven het niveau van het batje aan. Voor thuisgebruik raden wij de batjes met 1 – 5 sterren aan. Met deze ping pong batjes kun je meer controle uitoefenen over het tafeltennisballetje, waardoor je bepaalde technieken goed onder de knie kunt krijgen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je er een leuk potje tafeltennis met vrienden, familie of collega’s mee kunt spelen.

Kan een ping pong batje bedrukt worden?

Het bedrukken van een tafeltennisbatje is een ingewikkeld proces, maar zeker niet onmogelijk. Zo’n bedrukking op het rubber of het handvat van je ping pong batje is perfect als uniek cadeau voor een echte tafeltennis fanaat. Of wat dacht je van een gepersonaliseerd batje als relatiegeschenk.

Als het gaat om het personaliseren van een tafeltennisbatje dan is er bij Heemskerk een heleboel mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om een naam of logo op het handvat te laten drukken, of zelfs graveren voor een extra luxe uitstraling. Ook het rubber kan aan beide kanten bedrukt worden met een ontwerp of foto naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor het logo van jouw bedrijf, of die leuke vakantiefoto. (Bijna) alles is mogelijk!