Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Voor iedereen de juiste speeltafel
Meer dan 80 jaar ervaring

Voetbaltafel met Logo

Tafelvoetbal Personalisatie

De ideale manier om plezier en werk te combineren? Een voetbaltafel met logo!

Zo’n gepersonaliseerde voetbaltafel is namelijk een geweldige blikvanger in jouw bedrijf, die bij zowel klanten als het personeel gegarandeerd voor plezier zorgt. Even een potje tafelvoetbal spelen in de pauze is niet alleen ontzettend leuk, maar verbetert ook de communicatie tussen collega’s én daarnaast verhoogt het ook nog eens de productiviteit!

Dat noemen wij nou een win-win situatie!

Opties voor jouw voetbaltafel met logo

Jouw voetbaltafel maak je zoals jij dat wilt. Wij bieden de volgende mogelijkheden

• Kies uit 5 verschillende modellen voetbaltafels
  • Bedrukken van de buitenzijde en het speelveld
  • Mogelijkheid tot het in kleur spuiten van het onderstel
  • Keuze uit verschillende kleuren spelers (5 standaard kleuren)
  • Handige templates beschikbaar om het ontwerp op te maken
  • Handleiding voor het invullen van het template
  • Optie om het design door Heemskerk te laten maken

Jouw voetbaltafel zoals jij dat wilt

Voor het personaliseren van onze voetbaltafels hebben wij een aantal geschikte modellen. Bij de voetbaltafel Ranger voor thuis kan de buitenzijde al bedrukt worden voor 75% (bedrukking tot onder de stangen) of voor 100% (bedrukking over de hele buitenzijde).

En bij de professionele voetbaltafels, zoals de modellen Soccer School en Tactic, is er ook de mogelijkheid om het speelveld en de poppen naar jouw wensen aan te passen. Voor welke opties kies jij?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Hoe gaat de personalisatie in z’n werk

Wanneer je ervoor kiest om jouw voetbaltafel te laten personaliseren, dan kun je via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je al jouw wensen aangeven zodat de offerte helemaal compleet is.

Download alvast de templates voor het maken van het ontwerp, je kunt hier dan direct mee aan de slag.

Zodra de offerte akkoord is maken wij de bestelling van jouw voetbaltafel met logo aan, je ontvangt hiervan een bevestiging en direct ook een factuur. Als de factuur is voldaan en we het design van je hebben ontvangen gaan we direct aan de slag.

We voorzien de voetbaltafel van jouw ontwerp en maken ‘m helemaal klaar voor verzending.

Download hier de templates voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde voetbaltafel: