Voetbaltafel Heemskerk Soccer School

Kwaliteit en afmetingen van een professionele voetbaltafel
Keuze tussen doorlopende of telescopische stangen
Inclusief 10 voetbalballetjes
Uitermate geschikt voor personalisatie

Deze voetbaltafel beschikt niet over stelvoetjes

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

De Soccer School is een voetbaltafel van professionele kwaliteit en toch toegankelijk voor iedereen.

Professionele eigenschappen

Met zijn officiële afmetingen (134 x 110 x 90 cm) is de Soccer School voetbaltafel vergelijkbaar met tafels die gebruikt worden tijdens professionele wedstrijden. En ook in kwaliteit doet deze topper niet onder voor een pro voetbaltafel. Je speelt op deze tafel met extra dikke stangen die een diameter hebben van 18 mm. Je hebt daarbij de keuze tussen doorlopende of telescopische stangen. De teams van grijze en zwarte voetbalpoppen zijn op de stangen gegoten en zijn daardoor onbreekbaar. De Soccer School heeft verder een stevig metalen onderstel en dat maakt het de ideale voetbaltafel voor o.a. scholen, openbare ruimtes en bedrijfskantines.

Stevig én compleet

Naast de eigenschappen die de voetbaltafel Soccer School extra stevig maken heeft deze tafel ook een aantal details die jouw tafelvoetbal beleving helemaal compleet maken. Denk hierbij aan een speelveld met schuin oplopende hoeken, waardoor je balletje tijdens een potje tafelvoetbal niet zomaar stil komt te liggen. En de bijpassende scoretellers maken de tafel helemaal af. Er worden bij de Soccer School voetbaltafel 10 gele balletjes meegeleverd.

Een persoonlijk tintje

De voetbaltafel Soccer School is uitermate geschikt voor personalisatie. Zo kunnen wij de volledige buiten/ en binnenkant aanpassen aan jouw wensen. Je kunt zelfs de kleur van de poppen kiezen. Stel je eens voor, een voetbaltafel met jouw bedrijfslogo of een compleet eigen design. Dat is gegarandeerd een echte blikvanger!

8716623212059

Bedrijfsmatig gebruik