Voetbaltafel Heemskerk TacTic

[+] Stevige voetbaltafel van professionele kwaliteit
[+] De ideale voetbaltafel voor personalisatie
[+] Stevige, massieve stangen van wel 18 mm dik
[+] Standaard geleverd met 10 gele voetbal balletjes

[-] Exclusief glasplaat en muntinworp

Op voorraad

€
Artikelnummer: 21211 Categorie:

Onze Tactic heeft alle eigenschappen van een professionele voetbaltafel, voor een betaalbare prijs!

Dé topper onder de Heemskerk voetbaltafels

De voetbaltafel Tactic is met recht de trots van het Heemskerk tafelvoetbal assortiment. Dat komt niet alleen door de stoere en strakke uitstraling van de tafel, maar vooral doordat deze voetbaltafel enorm stevig is. Je speelt namelijk op een tafel die is opgebouwd uit een MDF speelbak met zijpanelen van 25 mm dik en een metalen onderstel (90×90 mm) voorzien van rubberen stelvoeten. Verder heeft de Tactic voetbaltafel extra dikke stangen van maar liefst Ø 18 mm. De massief stalen stangen bevatten veel carbon en zijn behandeld om roest tegen te gaan. Dat maakt ze tot wel 20% sterker dan andere voetbalstangen. Bovendien zijn de poppetjes op de stangen gegoten in plaats van geschroefd, waardoor ze nagenoeg onbreekbaar zijn. Ideaal dus voor een intensief tafelvoetbal duel tussen klasgenoten, vrienden of collega’s.

Continu doorspelen

Je kent het wel, voetbal balletjes die stil komen te liggen in de hoek van de voetbaltafel, waardoor je hem met je hand een zetje moet geven om verder te kunnen spelen. Dat is bij de Tactic niet meer nodig, want de voetbaltafel heeft schuin oplopende hoeken waardoor het balletje altijd terug het veld in rolt. Er worden bij de Tactic standaard 10 gele balletjes meegeleverd en je kunt dus onafgebroken jouw favoriete spel spelen.

Aangepast aan jouw wensen

De hoge kwaliteit van de Tactic maakt het de perfecte tafel voor jouw kantoor, de sportkantine of in de aula op school. En wat deze voetbaltafel helemaal compleet zou maken is een gepersonaliseerd design, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo kan de Tactic o.a. voorzien worden van een wrap en ook het speelveld kan worden aangepast. Neem voor alle personalisatie opties en een offerte op maat contact op met onze klantenservice en maak van onze Tactic voetbaltafel de blikvanger van jouw bedrijf of instelling.

Gewicht 73 kg
Afmetingen 138 × 80 × 40 cm

Inclusief stangen: L. 134 x B. 110 x H. 90 cm

L. 111 x B. 70 cm

Metalen onderstel

Zwart

Bedrijfsmatig

Stangen

Doorlopende stangen, Telescoop stangen

Glasplaat

Muntsysteem

Schuin oplopende hoeken

Poppen

Gegoten

Inclusief: 10 bijbehorende tafelvoetbal balletjes

2 jaar fabrieksgarantie

2-5 werkdagen

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voetbaltafel Heemskerk TacTic” te beoordelen