Voetbaltafel Heemskerk Soccer School Cover

[+] Stevige voetbaltafel voor intensief gebruik
[+] Voorzien van geharde glasplaat
[+] Standaard inclusief 10 voetbalballetjes

[-] Deze voetbaltafel heeft geen stelvoetjes

Op voorraad

€
Artikelnummer: 21208 Categorie:

De voetbaltafel Heemskerk Soccer School Cover heeft een geharde glasplaat die nagenoeg onbreekbaar is.

Stevige voetbaltafel met geharde glasplaat

Ben je op zoek naar een stevige voetbaltafel die intensief gebruikt kan worden? Dan is de Soccer School Cover voetbaltafel zeker een goede keuze. Deze tafel is namelijk zeer geschikt om in verschillende openbare ruimtes neer te zetten. Denk daarbij aan de school- of bedrijfskantines en sportverenigingen. En omdat deze voetbaltafel uitgerust is met een geharde glasplaat, hoef je je geen zorgen te maken over drankjes die in de tafel vallen of voetbal balletjes die kwijt raken. En omdat de glazen plaat verzegeld is, is hij veilig in gebruik.

Spel na spel tafelvoetbal spelen

De voetbaltafel Soccer School Cover heeft dan wel een glasplaat die de tafel afsluit, maar er hoeft voor een spelletje tafelvoetbal niet betaald te worden. De Soccer School Cover heeft namelijk geen munt inworpsysteem. De 10 meegeleverde balletjes worden door middel van de balinworp in het spel gebracht en kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. En door de schuin oplopende hoek blijft het balletje nooit meer stil liggen.
Je speelt op de Soccer School Cover met stangen van maar liefst 18 mm dik. Je kunt zelf kiezen of dat doorlopende stangen of telescopische stangen zijn. De teams van grijze en zwarte poppen zijn op de stangen gegoten in plaats van geschroefd, wat ervoor zorgt dat ze extra stevig zijn.

Een voetbaltafel met jouw eigen design

De Soccer School Cover is een stevige tafel die op zich al een erg mooie toevoeging is voor ieder interieur. Maar wil je van de voetbaltafel een echte blikvanger maken in jouw bedrijf of kantine? Kies er dan voor om de tafel te personaliseren. Wij kunnen deze voetbaltafel volledig aan jouw wensen aanpassen, zodat hij helemaal past bij de huisstijl van jouw bedrijf of vereniging.

Gewicht 70 kg
Afmetingen 138 × 80 × 40 cm

Inclusief stangen: L. 134 x B. 110 x H. 90 cm

L. 111 x B. 70 cm

Metalen onderstel

Zwart

Bedrijfsmatig

Stangen

Doorlopende stangen, Telescoop stangen

Glasplaat

Muntsysteem

Schuin oplopende hoeken

Poppen

Gegoten

Inclusief: 10 bijbehorende tafelvoetbal balletjes

2 jaar fabrieksgarantie

2-5 werkdagen

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voetbaltafel Heemskerk Soccer School Cover” te beoordelen