Pooltafel met Logo

Pool- of biljarttafel met Personalisatie

Jouw pool- of biljarttafel met personalisatie is een échte eyecatcher op kantoor.

Kies de pooltafel of biljarttafel die het beste bij jullie past, stuur ons het logo of ontwerp en wij doen de rest. Ga bijvoorbeeld voor een toffe bedrukking op de buitenzijde van de tafel, óf kies voor jouw logo op het biljartlaken.
Bijna alles is mogelijk en met de handige templates is het ontwerp voor jouw gepersonaliseerde pooltafel/biljarttafel snel en makkelijk gemaakt.

Opties voor jouw biljart- of pooltafel

Hoe jouw pooltafel of biljarttafel eruit komt te zien, dat bepaal je helemaal zelf.

• Keuze uit verschillende modellen pool- en biljarttafels
  • Jouw bedrijfslogo of huisstijl op de buitenzijde
  • Ook bedrukking van het biljartlaken mogelijk
  • Handige templates beschikbaar om het ontwerp op te maken
  • Optie om het design door Heemskerk te laten maken

Biljartkeu met logo

Een mooi cadeau voor de echte biljartliefhebber!

Laat een naam, logo of andere tekst op de biljartkeu graveren voor een persoonlijk cadeau, of voor jezelf natuurlijk. Geschikt voor zowel rechts- als linkshandige biljarters.

De tweedelige Economic Hardwood Keu van 145 cm in voorzien van een lijmpomerans van 12 mm.

Hoe gaat de personalisatie in z’n werk

Wanneer je ervoor kiest om jouw pool- of biljarttafel te laten personaliseren, dan kun je via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je al jouw wensen aangeven zodat de offerte helemaal compleet is.

Download alvast de templates voor het maken van het ontwerp, je kunt hier dan direct mee aan de slag.

Zodra de offerte akkoord is maken wij de bestelling van jouw biljarttafel of pooltafel met logo aan, je ontvangt hiervan een bevestiging en direct ook een factuur. Als de factuur is voldaan en we het design van je hebben ontvangen gaan we direct aan de slag.

We voorzien de tafel of de keu van de door jou gekozen personalisatie en maken ‘m helemaal klaar voor verzending.

Download hier de personalisatie templates

Met deze handige templates maak je eenvoudig het ontwerp voor jouw pooltafel/biljarttafel of biljartkeu.