Filter opties

Pingpong balletjes

Pingpong balletjes kopen? Onze pingpongballetjes zijn voor thuis. Dit soort balletjes zijn niet voor wedstrijden. Hiervoor hebben we onze 1,2 en 3 ster balletjes.

Onze Fun pingpongballetjes zijn van goede kwaliteit. Dat moet ook wel, want wij zijn Heemskerk.  De kwaliteit van onze ballen is beter dan de goedkope pingpongballetjes die je overal ziet.

We hebben witte pingpongballetjes, maar ook oranje balletjes. Probeer het ook eens met onze andere gekleurde pingpong balletjes. Wat dacht je van blauw, rood, groen of zwart?

Filters

Toont alle 9 resultaten

Onze pingpong balletjes kun je gebruiken om lekker te tafeltennissen. Ze worden ook gebruikt voor verschillende evenementen, zoals babyshowers, gender reveal party’s of verjaardagsfeestjes! De pingpong balletjes hebben een goede kwaliteit en zijn echt mooi rond. En het leuke is dat ze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. We krijgen vaak verschillende vragen. Hier een voorbeeld: Hoe je een pingpongballetje weer stroef krijgt, maar dat is niet mogelijk. Dan hebben we dat ook meteen opgelost.

Wat weegt een pingpongballetje?

Een Heemskerk pingpongballetje weegt eigenlijk niks. Onze balletjes wegen 3 gram en hebben een doorsnede van 40mm. Soms worden wel wat zwaardere balletjes gebruikt om het buiten tafeltennissen wat prettiger te laten verlopen.

Van welk materiaal worden pingpongballetjes gemaakt?

Tot een paar jaar geleden werden pingpong balletjes gemaakt van celluloid. Vanwege het milieu worden de balletjes daar niet langer van gemaakt, maar zijn alle balletjes van plastic.

Hoeveel kosten goedkope pingpongballetjes?

Hoeveel kosten goedkope pingpongballetjes eigenlijk. Wij verkopen al 100 pingpongballetjes voor onder de 30 euro. Bijkomend voordeel van al onze Heemskerk balletjes. Je kunt met al onze balletjes een leuk potje tafeltennis spelen. Ook met onze gekleurde balletjes. Onze balletjes zijn namelijk rond en worden er speciaal voor gemaakt. Het zijn geen speelgoedballen, waar je niet mee kunt pingpongen. Dat is het verschil. Niet te duur, maar wel met kwaliteit. We blijven een tafeltennis merk natuurlijk.

Kan ik mijn logo op tafeltennisballetjes laten bedrukken?

Het is mogelijk om pingpongballetjes te laten bedrukken. Omdat het balletje een ronde vorm heeft wordt hiervoor wordt een speciale drukpers gebruikt. Het bedrukken van pingpong balletjes is ideaal voor logo’s van merken en bedrijven. De Fun tafeltennisballen van Heemskerk zijn erg geschikt voor het aanbrengen van bedrukkingen. Houd hierbij wel rekening met de afmeting. Op ieder balletje kan een bedrukking geplaatst worden van Ø 14 mm.