Filter opties

Outdoor tafeltennistafels

Op zoek naar een outdoor tafeltennistafel? Laat jij het liefst je tafeltennistafel buiten staan? Dat kan. Er is voor iedereen wel een tafeltennistafel outdoor. Een pingpongtafel voor buiten wordt steeds populairder. Na de zandbak en de trampoline, zijn nu steeds meer mensen op zoek naar een tafeltennistafel outdoor van beton of een die lijkt op een tafeltennistafel voor binnen, maar met materialen die geschikt zijn voor buiten. Ook hebben we tafeltennistafels outdoor die inklapbaar zijn.

Filter opties

Toont alle 12 resultaten

De outdoor tafeltennistafels zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik en voorzien van een netpostcombinatie met weersbestendig netje. En voor extra bescherming raden we aan om de tafeltennistafel na gebruik in een garage of schuur op te bergen en gebruik te maken van onze speciale afdekhoes.

Wat is de beste outdoor tafeltennistafel?

Welke tafeltennistafel het beste is voor jou is, is afhankelijk van de categorie waarin jij de pingpong tafel gaat gebruiken. Voor thuisgebruik is er de Rol Compact 1800 Outdoor. Wanneer de tafeltennistafel bedrijfsmatig wordt gebruikt kun je kiezen voor de Rol Compact 2000 Outdoor. Wil je liever een professionele outdoor tafeltennistafel, kies dan voor de Heemskerk Alpha.

De Rol Compact tafeltennistafels voor buiten zijn, net als de indoor variant, per blad inklapbaar. Je kunt dus 1 helft inklappen om de tafel in zelftrainstand te zetten, of klap beide bladen in om de tafel compact op te bergen. Door de wieltjes gaat dat extra eenvoudig.
Laat je de tafeltennistafel echter liever permanent buiten staan, dan is de Alpha pingpongtafel de beste optie. Deze tafel kan aan de grond verankerd worden en kan zo het hele jaar door blijven staan.

Waar kun je tafeltennis spelen?

Dat is het mooie van tafeltennis, dat kan overal! Je vindt tafeltennistafels namelijk niet alleen bij de verschillende tafeltennis verenigingen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfs- en sportkantines. En zelfs buiten kan getafeltennist worden. Dat doe je dan wel op een outdoor tafeltennistafel.

Onze Heemskerk tafeltennistafels voor buiten zijn gemaakt van andere materialen dan de indoor tegenhanger. Logisch, want wanneer de tafeltennistafel steeds buiten staat krijgt hij te maken met veel verschillende weersomstandigheden. Het tafeltennis blad is daarom niet van spaanplaat, maar van melamine gemaakt. Melamine heeft als voornaamste eigenschap dat het tegen vocht kan. Het blad zal dus niet krom trekken na een flinke Hollandse regenbui. Ook is het bestand tegen verkleuren door fel zonlicht. Wel raden we aan om de tafel na gebruik af te dekken met onze afdekhoes. Zo blijft jouw outdoor tafeltennistafel in topconditie!