Tafeltennistafel Heemskerk 2300 Outdoor Blauw

Geschikt voor buitengebruik

Op dit moment is deze tafeltennistafel helaas helemaal uitverkocht. Bestel nu en reserveer jouw tafeltennistafel voor levering vanaf 17 mei.
De vermelde levertijden zijn een indicatie, op dit moment is er veel onzekerheid wat betreft het transport van de tafeltennistafels.

Dit product is op dit moment niet op voorraad, wanneer u het artikel bestelt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op over de levertijd.

De Heemskerk 2300 is een blauwe outdoor tafeltennistafel die geschikt is voor thuisgebruik, maar door het stevige ontwerp kan hij ook intensiever gebruikt worden.
Deze tafeltennistafel is inklapbaar, waardoor je hem ook in zelftrainstand kunt zetten. En door de grote wielen en stelvoetjes kun je hem op vrijwel iedere ondergrond neerzetten.
De outdoor tafeltennistafel Heemskerk 2300 is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vocht, verschillende temperaturen en zonlicht. Zo weet je zeker dat je jouw tafeltennistafel buiten kunt gebruiken.
Wel raden we aan om de tafel na ieder gebruik af te dekken met een speciale afdekhoes (niet meegeleverd), om een extra lange levensduur te garanderen.

Hoofdcategorie

Tafeltennistafels