Tafeltennistafel Heemskerk Midi 800 Zwart

Mini-tafeltennistafel met stevig metalen onderstel
Inklapbaar om eenvoudig te verplaatsen
 Geschikt voor jong en oud

62 op voorraad (kan nabesteld worden)

Het Heemskerk Midi tafeltennistafeltje is dan wel klein van stuk, maar biedt gegarandeerd groot plezier voor jong en oud!

Overal tafeltennis spelen

Omdat deze tafeltennistafel een klein formaat heeft kun je hem overal neerzetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer van de kinderen of gewoon in de woonkamer. En omdat hij licht in gewicht is, en je zowel het stevige onderstel als de bladen opvouwt als een koffertje, neem je dit kleine tafeltennistafeltje eenvoudig overal mee naartoe. Door de stelvoetjes zet je de Midi 400 makkelijk waterpas en kun je hem op iedere ondergrond neerzetten. Een potje ping pong op het grasveld op de camping is dus geen probleem. Ben je klaar met spelen? Klap dan de Midi weer in en berg hem compact op.

Complete set

De Midi is niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel mooi. Het zwarte blad met Heemskerk logo zorgt voor een strak uiterlijk. De bladen zijn 12 mm dik, daardoor stuitert het pingpong balletje bijna net zo goed als op een ‘echte’ tafeltennistafel.
Zodra het pakketje met het Midi pingpong tafeltje bij jou thuis is bezorgd kun je direct beginnen met spelen. Je klapt simpelweg de tafel uit, bevestigt het tafeltennisnetje en het plezier kan losbarsten.

Bij deze tafeltennistafel wordt standaard een basis batsetje meegeleverd met 2 batjes en 3 balletjes. Wil je liever spelen met andere batjes? Bekijk dan eens onze Heemskerk Batsets

Thuisgebruik

Metalen onderstel, Spaanplaat blad

Zwart