Filter opties

Sjoelbakken

De sjoelbak is aan een opmars bezig. Steeds meer mensen sjoelen en halen vaker dit oud-Hollandse spel van zolder.

Alleen is niet elke sjoelbak ook een goede. Heemskerk produceert al jaren meer dan een kwalitatief goede sjoelbak en wij weten als geen ander dat het maken hiervan een echt ambacht is. Met alleen een stuk hout op maat heb je nog geen kwalitatief goede bak. Alleen met de goede houtsoort en, ook heel belangrijk, de juiste afwerking, zorg je ervoor dat een hij goed glijdt en lang meegaat. En aan deze kwaliteitseisen voldoet elke Heemskerk sjoelbak.

De Heemskerk HS-20 is een prima instap bak en onze Heemskerk HS-40 is er een met wedstrijdkwaliteit.

Een wedstrijd sjoelbak heeft een lengte van 2 meter en een breedte van 40cm. Van de Heemskerk HS-40 is ook een inklapbare versie, die veel wordt gebruikt voor de verzending naar het buitenland en om ‘m makkelijk te kunnen versturen.

Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Sjoelbakken zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook op het gebied van sjoelschijven zijn er verschillende opties. En dan zijn er nog de accessoires, zoals de scoreformulieren en de Heemskerk sjoeltafel. Alles voor een gezellig potje sjoelen vind je bij Heemskerk.

Welke sjoelbak is de beste?

Een sjoelbak van Heemskerk natuurlijk. Het lijkt zo simpel, maar wij weten welke houtsoort het beste is en hoe het bewerkt moet worden, zodat je sjoelbak goed glijdt. Ook al lijkt het zo simpel: een goede sjoelbak maken is echt een vak apart. Dat zie je niet meteen aan de buitenkant. Onze sjoelbakken worden binnen Europa geproduceerd. Welke je het beste kunt kopen is heel persoonlijk.

Kindersjoelbak of mini sjoelbak

Omdat het voor hele kleine kinderen lastig kan zijn om met de sjoelschuiven de poortjes te halen van een 2 meter lange sjoelbak, hebben we ook een kleinere variant. De kindersjoelbak of mini sjoelbak heeft een lengte van 120 cm en is bovendien wat smaller. De sjoelstenen die erbij geleverd worden, zijn ook wat minder groot en er worden er standaard 20 bij een mini sjoelbak meegeleverd.

Instap sjoelbak

Voor wie eigenlijk bijna nooit sjoelt, maar toch een sjoelbak in huis wil hebben die goed glijdt, en wat langer meegaat, raden we de HS-20 aan.

Middenklasse sjoelbak

Voor wie minder vaak speelt, maar wel wil kunnen genieten van een sjoelbak van hoge kwaliteit is er de Heemskerk HS-30.

Wedstrijdkwaliteit sjoelbak

Speel je regelmatig of wil je gewoon de beste, dan zijn onze Heemskerk HS-40 en Anthurium sjoelbakken perfect voor jou. Deze sjoelbakken hebben de officiële wedstrijdafmetingen en zijn gemaakt van duurzame houtsoorten.

Inklapbare sjoelbak

Heemskerk is de uitvinder van de inklapbare sjoelbak. Wij weten dus wel hoe zo'n bak eruit moet zien. Wil je wel een sjoelbak kopen, maar heb je niet genoeg ruimte om hem op te bergen, of wil je 'm makkelijk(er) mee kunnen nemen. Kies dan voor de inklapbare variant van de HS-40.

Gekleurde sjoelbak

Sinds een tijdje zien we dat mensen vaker voor een gekleurde sjoelbak kiezen. Eentje die past bij het interieur, zodat deze als een blikvanger in de huiskamer kan blijven staan bijvoorbeeld.

Sjoelbak met logo

Wil je jouw sjoelbak een persoonlijk tintje geven Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor het personaliseren hiervan of van sjoelstenen. Bij al onze sjoelbakken worden de sjoelschijven meegeleverd. Je kunt na levering dus direct beginnen met sjoelen. Antwoorden op vragen als: hoe maak je een sjoelbak glad en hoe onderhoud je een sjoelbak vind je hier.