https://playheemskerk.com/speeltafel-leasen/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Speeltafel leasen

Als je overweegt een speeltafel aan te schaffen, is het van belang te beslissen of je deze wilt kopen of leasen. Met een leaseovereenkomst betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de speeltafel. Deze optie kan ideaal zijn wanneer je niet direct de volledige kosten wil of kunt dragen, of als je de speeltafel slechts tijdelijk nodig hebt.

Flexibele leaseplannen

Bij Heemskerk bieden we diverse leaseplannen voor onze speeltafels. Deze plannen zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen en budget. Zo kun je kiezen voor een kortlopende overeenkomst van drie maanden of een langdurige van twee jaar of langer. Het maandbedrag varieert op basis van factoren zoals de looptijd van het contract en het gekozen type speeltafel.

Zorgeloos spelen

Een voordeel van het leasen van een speeltafel is dat onderhoud en reparaties door ons worden verzorgd. Kies je ervoor om een speeltafel te kopen, dan draag je zelf deze verantwoordelijkheden. Met een leaseovereenkomst kun je zorgeloos genieten en spelen, zonder de bijkomende verantwoordelijkheden die bij eigendom horen.

Flexibiliteit

Daarnaast biedt leasen je de vrijheid om de speeltafel te retourneren wanneer je wenst. Dit kan met name voordelig zijn als je de tafel voor een specifiek project of een bepaalde zakelijke termijn nodig hebt. Bij retournering zorgen wij voor demontage en transport.

Interesse in leasen? Wij helpen je kiezen!

Heb je interesse in het leasen van een speeltafel? Neem contact met ons op. Ons deskundig team helpt je graag verder bij het kiezen van de ideale speeltafel die past bij jouw behoeften en budget.

Of je een speeltafel nu wil gebruiken voor een openbare ruimte, bedrijfsruimte, vergaderzaal of recreatieruimte is; ons team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.