Tafeltennistafel Heemskerk 2250 Indoor Blauw

Dé perfecte tafeltennistafel voor fanatieke thuissporters
Speels design met stevige ronde poten
Altijd inclusief tafeltennisnetje

Deze tafeltennistafel is niet geschikt om buiten te gebruiken
Exclusief tafeltennisbatjes en balletjes

Kleur: Blauw

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Ben jij net zo’n fanatieke tafeltennis liefhebber als wij? En wil je graag thuis, of op kantoor ook een potje tafeltennis spelen? Dan laten we graag onze 2250 tafeltennistafel aan je zien.

Actieve ontspanning

Tafeltennis is als je het ons vraagt de ideale manier om even heerlijk te ontspannen, maar wel op een actieve manier. Het snelle spel leent zich heel goed voor een sportieve middag met de familie, of speel juist een wedstrijdje met collega’s als fijne onderbreking van de werkzaamheden tijdens de pauze op je werk. De 2250 tafeltennis tafel is, door zijn speelse uiterlijk met stevige ronde poten, voor jullie als enthousiaste tafeltennissers heel geschikt.

In zelftrainstand te zetten

Deze tafeltennistafel voor binnen is perfect voor iedereen die niet op hoog niveau speelt, maar wel lekker fanatiek wilt tafeltennissen. Het onderstel heeft geen dwarsbalk, waardoor de 2250 ook geschikt is om te gebruiken als je aan een rolstoel gebonden bent. Én de bladen zijn los van elkaar in te klappen, waardoor je de ping pong tafel in zelftrainstand kunt zetten. Zo speel je jouw favoriete spel ook wanneer er even niemand in de buurt is om tegen te spelen.

Soepel weg te rijden

Het inklappen van deze 2250 tafeltennistafel gaat overigens heel makkelijk. Je trekt simpelweg de hendel naar boven en klapt het blad omhoog. Zo neemt de tafel weinig ruimte in en kun je hem compact opbergen als je ‘m even niet gebruikt. De grote wielen met rem zorgen er ook nog eens voor dat het wegrijden van de 2250 heel soepel gaat. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende keer direct kunt beginnen met tafeltennissen? Berg dan je batjes en balletjes op in de daarvoor bestemde bathouder. Dan houd je alles netjes bij elkaar voor jouw volgende wedstrijdje tafeltennis!

De tafeltennistafel 2250 is verkrijgbaar met blauwe of groene bladen en wordt standaard geleverd met een bijpassend tafeltennisnetje.

Hoofdcategorie

Tafeltennistafels