https://playheemskerk.com/speeltafels-voor-scholen/
https://playheemskerk.com/shop/

Speeltafels voor scholen

Ben je op zoek naar een speeltafel voor jouw school of kinderopvang? Een logische keuze, want speeltafels zijn niet alleen ontzettend leuk, ze zorgen ook voor de nodige ontspanning voor leerlingen tussen lessen door. Zo kunnen ze zich tot het einde van de schooldag goed blijven concentreren.

Stevige speeltafels die intensief gebruikt mogen worden

Omdat er ontzettend veel verschillende speeltafels zijn kunnen we ons voorstellen dat het kiezen van de juiste tafel voor jouw school een flinke uitdaging is. We helpen je dan ook graag op weg.
Je wilt voor jouw school natuurlijk de beste tafeltennis-, voetbal-, of airhockeytafel, maar je wilt daar niet gelijk het hele budget van de school aan uitgeven. Dat begrijpen we, maar let er wel goed op dat de tafel die je kiest stevig genoeg is om intensief gebruikt te worden.

Kinderen gaan anders om met speeltafels dan volwassenen dat doen. Het is dan ook belangrijk dat de voetbaltafel, airhockeytafel of tafeltennistafel die je kiest in een ruimte komt te staan waar steeds toezicht gehouden kan worden als de tafel in gebruik is. Zo voorkom je dat leerlingen bijvoorbeeld op de tafel gaan zitten en garandeer je een lange levensduur.

Welke speeltafel moet ik kiezen voor mijn school?

Wanneer je een speeltafel voor jouw school gaat aanschaffen, houd dan rekening met het volgende:

  • Welke leeftijd hebben de leerlingen die op de tafel gaan spelen? Zo hebben leerlingen op de basisschool meer toezicht nodig tijdens het spelen, maar is er voor leerlingen van de middelbare school een stevigere speeltafel nodig.
  • Sommige speeltafels maken meer geluid dan anderen. Zo kan het geluid van het tikken van een airhockeypuck tegen de rand van de airhockeytafel erg storend zijn. Zorg er dus voor dat de speeltafel niet in een ruimte komt te staan waar leerlingen zich moeten kunnen concentreren. Of kies voor een optie die minder geluid maakt, zoals een voetbaltafel met geluidsdempende voetbalballetjes.
  • Een aantal speeltafels zijn zowel mét als zonder muntinworp verkrijgbaar. Wil je dat de leerlingen per spel een klein bedrag betalen, of kunnen ze gratis spelen? Zo’n muntinworp is o.a. standaard bij de voetbaltafel High Tactic Cover. Je kunt hierbij kiezen tussen de muntstukken € 0,50, € 1,00 en € 2,00. Je kunt er ook voor kiezen om de muntinworp op vrij spel te zetten.

 

Tafeltennistafels voor scholen

Tactic-Button
Tactic-Button
Tactic-Button

 

 

 

 

 

 

Voetbaltafels voor scholen

Tactic-Button
Soccer-School-Cover-Button
Ranger-Button

 

 

 

 

 

 

Airhockeytafels voor scholen

Powerplay-Button
Coliseum-Button