Cashless betaalsysteem voor voetbaltafels

Tafelvoetballen zonder kleingeld
Geschikt voor meerdere modellen voetbaltafels
Ook later in te bouwen

Exclusief voetbaltafel

299.99

Dit artikel is niet fysiek op voorraad. De onderdelen zijn beschikbaar maar de tafel wordt na bestelling voor u geproduceerd. Houd daarom rekening met 2-4 weken levertijd.

Levertijd: 5-10 Werkdagen

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Met muntstukken betalen voor een potje tafelvoetbal is verleden tijd.

In een steeds meer digitale wereld waarin zelfs de boodschappen al worden betaald met een app op je smartphone is het natuurlijk gek dat je kleingeld op zak moet hebben om een potje tafelvoetbal te kunnen spelen. Daarom introduceren we bij Heemskerk het cashless betaalsysteem voor voetbaltafels. Dit systeem kan worden ingebouwd in verschillende Heemskerk voetbaltafels. Of je nou op het punt staat om een nieuwe voetbaltafel te kopen, of je oude voetbaltafel wilt laten ombouwen.

Het systeem werkt simpel, met een gepersonaliseerde QR-code die je direct naar jouw bankieren-app stuurt.
Zodra de betaling is voltooid worden er 9 tafelvoetbal balletjes vrijgegeven voor een spannend potje tafelvoetbal.

Wanneer je het cashless betaalsysteem tegelijk met een nieuwe Heemskerk voetbaltafel besteld wordt het systeem direct ingebouwd.
Wil je dit systeem in een eerder aangeschafte Heemskerk voetbaltafel laten inbouwen, dan maken we een afspraak en komt onze monteur binnen 5-10 werkdagen bij je langs.

Professioneel gebruik

Metaal