Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Gemonteerde levering mogelijk
Ook onderhoud van biljarts

Montage

Speelklaar

We kunnen niet alleen een speeltafel leveren met de doos er nog omheen, maar we leveren ook veelvuldig een speeltafel speelklaar af of zetten ‘m op de plek van bestemming in elkaar.

Montage gebeurt altijd door onze eigen Heemskerk monteurs, die jarenlang ervaring hebben met het in elkaar zetten van al onze speeltafels.

De tafeltennistafel, biljarttafel, tafelvoetbaltafel of airhockeytafel wordt ofwel in onze fabriek gemonteerd, of ter plekke in elkaar wordt gezet.

Vooraf horen we uiteraard graag of de locatie vrij toegankelijk is voor bijvoorbeeld een steekkar. Denk hierbij aan obstakels als drempels, smalle deuropeningen en krappe bochten.

Afspraak
Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd en het tijdvak door te geven.

Levering op een verdieping

Als een speeltafel niet op de begane grond, maar op een verdieping moet komen te staan, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden.

• Onze chauffeur komt alleen en zal niet helpen tillen wanneer de speeltafel een trap op of af moet.
  • Voor het plaatsen van een gemonteerde speeltafel op een verdieping is het volgende van belang:
  • Als er een lift aanwezig is, let er dan goed op dat deze groot genoeg is om de speeltafel te vervoeren.
  • Als er geen lift aanwezig is om de speeltafel naar de verdieping te brengen, dan raden wij aan om de tafel met 3 a 4 personen te tillen.
  • Houd rekening met de afmetingen van de tafel. Past de speeltafel wel door het trapgat (is de trap breed genoeg en moet er een draai gemaakt worden?)

Let op: mocht blijken dat de tafel toch niet in de lift past, dan zal de speeltafel alsnog in de hal of kamer worden gezet tot waar deze kan komen. In overleg wordt bepaald of de tafel (indien van toepassing) afgemonteerd wordt of niet.

Afmetingen van onze speeltafels

Om zelf vooraf alvast even te kijken en in te schatten of alles past, is het handig om hier alvast globaal de afmetingen van onze speeltafels te hebben.

Welke knelpunten komen wij meestal tegen als we een gemonteerde tafel komen leveren? Denk aan de afmetingen van een lift, hoe groot is het trapgat, of deuren waar de speeltafel doorheen moet.

Hierbij de afmetingen:

• Voetbaltafel: L 140 x B 90 x H 160 cm
  • Tafeltennistafel: L 175 x B 80 x H 180 cm
  • Biljarttafel: L 240 x B 135 x H 90 cm
  • Airhockeytafel: L 240 x B 130 x H 90 cm

Heb je hulp nodig bij het monteren, dan helpen wij graag. Mail naar service@playheemskerk.com of bel met 071-3312495