https://playheemskerk.com/keu-economic-122-cm-hardwood-tweedelig/
https://playheemskerk.com/shop/
Filter opties

Biljart

Op zoek naar alles voor biljart? Bij Heemskerk vind je alles voor biljart, pool en snooker. Niet alleen als je beginner bent met biljart, maar ook voor de gevorderde speler. Niet alleen voor als je voor thuis een biljart zoekt, maar ook voor in een café of bedrijf.

Filter opties

Bijna iedereen heeft weleens een vorm van biljart gespeeld. En of het nou om poolen ging, om carambolebiljart of snooker, iedereen vindt biljarten leuk! Voor alles wat met biljarten te maken heeft ben je bij Heemskerk aan het juiste adres.

Wat is Biljart?

Biljart is de verzamelnaam van verschillende spellen die gespeelt worden met een aantal biljartballen en een keu. Voorbeelden hiervan zijn Pool, Snooker en Carambolebiljart.

Voor die verschillende varianten van biljart zijn ook verschillende biljarttafels nodig. Een carambolebiljart heeft geen gaten, het is hierbij de bedoeling dat je met je witte biljartbal de twee andere ballen raakt. Zowel een pooltafel als een snookertafel hebben die gaten wel. Bij deze spellen is het juist de bedoeling om de ballen met je biljartkeu één voor één in de gaten te stoten. De biljartballen en keuen worden bij al onze biljart- en pooltafels standaard meegeleverd.

Hoeveel weegt een biljart?

Een biljarttafel kan wel 360 kg wegen. Dat gewicht heeft de tafel dan vooral te danken aan het speelveld van leisteen. Niet alle biljarts hebben zo’n leisteen, kleinere tafels zijn dus lang zo zwaar niet.

Omdat er heel veel verschillende soorten biljarttafels zijn, zal ook het gewicht per tafel verschillen. Onze pooltafels voor thuisgebruik zijn ervoor gemaakt om te kunnen verplaatsen en zijn daarom kleiner en lichtgewicht. Deze tafels zijn dan ook ideaal als je iets minder ruimte hebt. Komt de pooltafel op een openbare plek te staan? Dan raden we een zwaarder model aan, zoals de Heemskerk Baltimore pooltafel. Het paradepaardje van de Heemskerk pooltafels mét leisteen!

Heb je vragen over biljarten, of wil je hulp bij het kiezen van jouw nieuwe pooltafel? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag!