Pooltafel Heemskerk Mini Feet 3ft

Perfect als cadeau voor kinderen of volwassenen
Kan op vrijwel iedere tafel gezet worden
Standaard geleverd met keuen, ballen, triangle en krijt
Klein formaat, dus ideaal om mee te nemen

Alleen geschikt voor thuisgebruik

55 op voorraad

Dit kleine pooltafeltje is ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen die overal willen poolen!

Poolbiljart voor iedereen!

Het kleine formaat van deze Mini Feet pooltafel maakt hem geschikt voor iedere ruimte. Of je nu in de woonkamer wilt poolen met het hele gezin, of dat je hem in de slaapkamer van de kinderen neerzet, dit pooltafeltje is gegarandeerd populair bij iedereen. Afhankelijk van de hoogte die je nodig hebt zet je hem op de grond of op een tafel neer. Ook kun je de Mini Feet overal mee naartoe nemen. Dus als je op vakantie graag een potje wilt poolen, dan is dat geen probleem.

Eenvoudig te monteren

De pooltafel Mini Feet is eenvoudig in elkaar te zetten. Volg de handige instructie handleiding en voor je het weet ben je al aan het poolen. Met de meegeleverde keuen (81,5 cm) en poolballen kun je direct beginnen met spelen. Verder bevat het accessoire pakket een triangel en 2 krijtjes, zodat je alles compleet hebt voor een potje poolen. Stoot alle ballen in de droppockets en win!

Geef een pooltafel cadeau

Denk ook eens aan de pooltafel Mini Feet wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau. Niet alleen voor liefhebbers van poolbiljart, maar ook als relatiegeschenk is deze kleine pooltafel ideaal. Wie ga jij blij maken met zo’n super leuk mini pooltafeltje?

Thuisgebruik

Hout