Voetbaltafel Heemskerk High TacTic Cover

1.199,99

Stevige voetbaltafel geschikt voor professioneel gebruik
Waterpas te zetten door de rubberen stelvoeten
Kan geleverd worden met zowel telescopische als doorlopende stangen
Inclusief glasplaat en muntinworp

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

De voetbaltafel Heemskerk High Tactic Cover heeft alle voordelen van de “gewone” Tactic, maar dan mét glasplaat en muntinworp systeem.

Glasplaat en muntinworp systeem

De High Tactic Cover voetbaltafel is voorzien van een stevige glasplaat. Dat betekend dat je niet bang hoeft te zijn dat drankjes per ongeluk omgestoten worden en in de tafel belanden, maar ook dat stof en vuil geen kans krijgen om in de voetbaltafel te komen. Een groot voordeel voor de levensduur van jouw voetbaltafel. De geharde glasplaat is verzegeld, waardoor hij vrijwel onbreekbaar is en je dus veilig op de tafel kunt spelen.
Naast een glasplaat beschikt de High Tactic Cover over een muntinworp systeem. Ideaal voor openbare gelegenheden, want zo kunnen al jouw bezoekers voor een klein bedrag een potje tafelvoetbal spelen. Je kunt zelf kiezen welk muntstuk er betaald moet worden (€ 0,50 – € 1,00 – € 2,00). Of zet het muntinworp systeem op vrij spel, zodat je bezoekers gratis kunnen ontspannen tijdens een spelletje tafelvoetbal.

Voetbaltafel met eersteklas eigenschappen

Omdat de High Tactic Cover voetbaltafel ontzettend stevig is, is het de perfecte tafel voor openbare gelegenheden, zoals scholen en kantoren. Regelmatig en intensief gebruik zijn dan ook geen probleem voor deze voetbaltafel. Deze stabiliteit haalt de High Tactic Cover vooral uit de speelbak, die is opgebouwd met MDF zijpanelen van 25 mm dik, en het metalen onderstel van 90 x 90 mm dik. Het onderstel is voorzien van rubberen stelvoeten, zodat je de voetbaltafel op iedere ondergrond waterpas kunt zetten. Ook de stangen geven deze voetbaltafel extra stevigheid. Die hebben namelijk een diameter van maar liefst 18 mm en bevatten poppetjes die op de stangen gegoten zijn. De schuin oplopende hoeken van het speelveld en de 10 gratis voetbalballetjes zorgen voor een complete tafelvoetbal ervaring!

De voetbaltafel High Tactic Cover is uitermate geschikt voor personalisatie. Wil jij jouw voetbaltafel bijvoorbeeld in de kleuren van het bedrijf, met een logo of een andere kleur poppen? Neem dan contact op met de klantenservice voor een offerte op maat.

Professioneel gebruik

Metalen onderstel, Multiplex