Voetbaltafel Heemskerk TacTic (custom-made)

Stevige voetbaltafel van professionele kwaliteit
De ideale voetbaltafel voor personalisatie
Stevige, massieve stangen van wel 18 mm dik
Standaard geleverd met 10 gele voetbal balletjes

Bekijk hier de handleiding en download de templates

Vanaf 979.99

Uitverkocht

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Stevige voetbaltafel van professionele kwaliteit
De ideale voetbaltafel voor personalisatie
Stevige, massieve stangen van wel 18 mm dik
Standaard geleverd met 10 gele voetbal balletjes

Bekijk hier de handleiding en download de templates

Voor het personaliseren van deze speeltafel zijn verschillende opties mogelijk.
Neem voor alle opties en een offerte op maat contact op met onze klantenservice

Voor de voetbaltafel Tactic hebben wij de volgende Personalisatie Opties:

• Uitgesneden sticker op de buitenzijdes
  • Wrap op de buitenzijdes
  • Wrap op de buitenzijdes + gepersonaliseerd speelveld
  • Gepersonaliseerd speelveld
  • Wrap op de binnenzijdes
  • Spuiten van het onderstel
  • Poppen in kleur

Bedrukken geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw promotie omdat deze manier van bedrijfspromotie niet alleen te zien is maar ook te gebruiken is waardoor de te verspreiden boodschap nadrukkelijker tot uiting komt.

Wilt u de voetbaltafel op kantoor gebruiken? Dan krijgen collega’s met een potje tafelvoetbal ook direct de nodige beweging tussen de werkzaamheden door. Goed voor het personeel. Goed voor u.

De gepersonaliseerde voetbaltafel Tactic is per stuk verkrijgbaar. Ook voor grotere aantallen kunt u contact met ons opnemen, wij maken dan een offerte op maat voor u.

Onze Tactic heeft alle eigenschappen van een professionele voetbaltafel, voor een betaalbare prijs!

Dé topper onder de Heemskerk voetbaltafels

De voetbaltafel Tactic is met recht de trots van het Heemskerk tafelvoetbal assortiment. Dat komt niet alleen door de stoere en strakke uitstraling van de tafel, maar vooral doordat deze voetbaltafel enorm stevig is. Je speelt namelijk op een tafel die is opgebouwd uit een MDF speelbak met zijpanelen van 25 mm dik en een metalen onderstel (90×90 mm) voorzien van rubberen stelvoeten. Verder heeft de Tactic voetbaltafel extra dikke stangen van maar liefst Ø 18 mm. De massief stalen stangen bevatten veel carbon en zijn behandeld om roest tegen te gaan. Dat maakt ze tot wel 20% sterker dan andere voetbalstangen. Bovendien zijn de poppetjes op de stangen gegoten in plaats van geschroefd, waardoor ze nagenoeg onbreekbaar zijn. Ideaal dus voor een intensief tafelvoetbal duel tussen klasgenoten, vrienden of collega’s.

Continu doorspelen

Je kent het wel, voetbal balletjes die stil komen te liggen in de hoek van de voetbaltafel, waardoor je hem met je hand een zetje moet geven om verder te kunnen spelen. Dat is bij de Tactic niet meer nodig, want de voetbaltafel heeft schuin oplopende hoeken waardoor het balletje altijd terug het veld in rolt. Er worden bij de Tactic standaard 10 gele balletjes meegeleverd en je kunt dus onafgebroken jouw favoriete spel spelen.

Aangepast aan jouw wensen

De hoge kwaliteit van de Tactic maakt het de perfecte tafel voor jouw kantoor, de sportkantine of in de aula op school. En wat deze voetbaltafel helemaal compleet zou maken is een gepersonaliseerd design, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo kan de Tactic o.a. voorzien worden van een wrap en ook het speelveld kan worden aangepast. Neem voor alle personalisatie opties en een offerte op maat contact op met onze klantenservice en maak van onze Tactic voetbaltafel de blikvanger van jouw bedrijf of instelling.

Professioneel gebruik

Metalen onderstel, Multiplex