https://playheemskerk.com/personalisatie-templates-voetbaltafels/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Afhalen in Alphen a.d. Rijn mogelijk
Speeltafels met contactloos betalen

Personalisatie Templates Heemskerk Voetbaltafels

Handleiding voor het invullen van een template voor jouw custom voetbaltafel

Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om jouw voetbaltafel te personaliseren! Dan kan nu het plezier écht beginnen, het maken van een ontwerp.

Om je op weg te helpen met het ontwerpen van jouw voetbaltafel kun je hier 1 of meerdere templates downloaden. Zo’n template luistert erg nauw en er zijn dus een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

Rechte vlakken

In principe bestaat jouw voetbaltafel uitsluitend uit een rechthoekig vlak. Zo lever je dan ook het ontwerp bij ons aan.

Wanneer je het template opent zie je echter dat er verschillende lijnen en soms ook rondjes op de vlakken staan. Dit zijn hulplijnen. Deze lijnen laten zien waar op de tafel onderbrekingen zitten. Bij deze onderbrekingen kun je denken aan een poot, een schroef, een gat voor de stangen of de balopvang. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je een leuk ontwerp hebt gemaakt en er verdwijnt een gedeelte onder een schroef.

Speelveld

Ook bij het template van het speelveld zie je meerdere lijnen. Allereerst de bekende lijnen van het voetbalveld. In de meeste gevallen willen mensen deze lijnen graag behouden in het ontwerp, voor dat échte voetbal gevoel. Als jij dit ook wilt moet deze dan dus ook terug laten komen in je ontwerp.

Verder zie je rondom het speelveld een soort omranding. Deze omranding geeft de locatie aan waar de schuine randen (waardoor de bal niet in de hoek blijft steken) over het speelveld worden geplaatst, verwerk deze lijnen niet in je uiteindelijke ontwerp.

Aanleveren

Wanneer je één van onze templates opent in een fotobewerkingsprogramma, zoals Photoshop of InDesign, zie je dat de hulplijnen los staan van de achtergrond.

Dat is handig, want zo kun je tijdens het ontwerpen precies zien waar bepaalde onderbrekingen komen. Vul het template helemaal in naar eigen inzicht. Verander hierbij de afmetingen van het template niet, die komen namelijk precies overeen met de afmeting van de voetbaltafel. Je kunt hiervoor verschillende logo’s, kleuren, afbeeldingen en teksten gebruiken. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Verwijder dan de hulplijnen uit jouw ontwerp. Je houdt dan het ontwerp over die wij in samenwerking met de drukker kunnen gebruiken voor jouw persoonlijke voetbaltafel.

Aanleveren van de korte zijde van jouw voetbaltafel ontwerp

De hulplijnen zijn nog zichtbaar, op deze manier worden de witte vlakken mee gedrukt op de voetbaltafel

Er zijn geen hulplijnen te zien op het aangeleverde ontwerp, deze manier van aanleveren is de juiste.

 

Aanleveren van de lange zijdes van jouw voetbaltafel ontwerp

 

De hulplijnen van o.a. de balinworp en muntproever zijn nog zichtbaar. Op deze manier worden de witte vlakken mee gedrukt op de voetbaltafel.

De hulplijnen van o.a. de plek waar de stangen komen zijn nog zichtbaar. Op deze manier worden de witte vlakken mee gedrukt op de voetbaltafel.

Er zijn geen hulplijnen te zien op het aangeleverde ontwerp, deze manier van aanleveren is de juiste.

 

Aanleveren van de lange zijdes van jouw voetbaltafel ontwerp

In dit ontwerp zijn de hulplijnen van de schuin oplopende hoeken en randen nog te zien. Op deze manier worden deze lijnen mee gedrukt op het speelveld, waardoor ze te zien zouden kunnen zijn in de voetbaltafel.

De hulplijnen van de schuin oplopende hoeken en randen zijn niet te zien op het aangeleverde ontwerp. Wanneer je ervoor kiest om de lijnen van een voetbalveld wél onderdeel uit te laten maken het speelveld, dan is deze manier van aanleveren is de juiste. De hulplijnen van de schuin oplopende hoeken en randen zijn niet te zien op het aangeleverde ontwerp. Wanneer je ervoor kiest om de lijnen van een voetbalveld géén onderdeel uit te laten maken het speelveld, dan is deze manier van aanleveren is de juiste.

Download hier de templates voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde voetbaltafel:

Voetbaltafel Ranger
Voetbaltafel Ranger – Lange zijde
Voetbaltafel Range – Korte zijde

Voetbaltafel Soccer School
Voetbaltafel Soccer School – lange zijde
Voetbaltafel Soccer School – korte zijde
Voetbaltafel Soccer School – speelveld

Voetbaltafel Soccer School Cover
Voetbaltafel Soccer School Cover – lange zijde
Voetbaltafel Soccer School Cover – lange zijde balterugloop
Voetbaltafel Soccer School Cover – korte zijde
Voetbaltafel Soccer School Cover – speelveld

Voetbaltafel Tactic
Voetbaltafel Tactic – lange zijde
Voetbaltafel Tactic – korte zijde
Voetbaltafel Tactic – speelveld

Voetbaltafel High Tactic Cover
Voetbaltafel High Tactic Cover – lange zijde
Voetbaltafel High Tactic Cover – lange zijde balterugloop
Voetbaltafel High Tactic Cover – korte zijde
Voetbaltafel High Tactic Cover – speelveld