Tafeltennis- en vergadertafel Heemskerk Active 3500

1.899,99

Actief vergaderen op kantoor
Compleet te personaliseren met jouw eigen design
Extra stevig, voor fanatieke potjes ping pong
Verrijdbaar door de 4 solide zwenkwielen

Deze tafeltennistafel is niet inklapbaar

100 op voorraad (kan nabesteld worden)

De tafeltennis- en vergadertafel Active Meeting is de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning.

Actief vergaderen

Je ziet het steeds vaker: een tafeltennistafel op kantoor. Dat is ook niet zo vreemd, want fitte en ontspannen werknemers zijn creatiever en meer gefocust. Deze combinatie van tafeltennistafel en vergadertafel is dan ook ideaal, want zo kun je na een lange vergadering lekker ontspannen met een potje ping pong met collega’s. En omdat deze stevige tafel met metalen onderstel er ook nog eens super stoer uitziet, is hij een echte blikvanger op kantoor!

Volledig op maat gemaakt

De tafeltennistafel Active Meeting is met zijn dikke blad en stevige randlijst de perfecte tafel voor op kantoor en andere openbare ruimtes. En om deze pingpongtafel helemaal speciaal te maken, passen wij hem volledig aan jouw wensen aan. Wil je een andere kleur blad of onderstel? Geen probleem. Het aanbrengen van het logo van jouw bedrijf of een compleet eigen design maken deze tafeltennistafel perfect voor het promoten van jouw bedrijf.

De tafeltennistafel Active Meeting wordt standaard geleverd met groene bladen, een zwart onderstel en een Tempo Netpostcombinatie, maar kan volledig gepersonaliseerd worden. Deze tafel wordt dan ook speciaal voor jou gemaakt en de levertijd bedraagt daardoor 2-3 weken. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.

Bedrijfsmatig gebruik, Indoor

Metalen onderstel, Spaanplaat blad