https://playheemskerk.com/hoe-verwijder-je-een-vlek-uit-een-biljartlaken/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Hoe verwijder je een vlek uit een biljartlaken?

De beste manier om een vlek uit je biljartlaken te verwijderen, is door er in de eerste plaats geen te krijgen. Zorg ervoor dat je het laken goed beschermt en wees er voorzichtig mee. Maar ongelukken gebeuren en als ze toch voorkomen, is er nog hoop.

Papieren doeken

Een vlek op het laken van je pooltafel? Zodra er vloeistof op je biljartlaken wordt gemorst, leg dan direct papieren doeken erop. Leg de doeken voorzichtig boven op de vlek en laat ze de vloeistof opnemen. Druk niet hard op de doeken, want daardoor zou de vloeistof nog verder in het laken kunnen trekken. Vervang de handdoeken regelmatig als ze verzadigd raken.

Terwijl de vlek wordt verwijderd, dep je voorzichtig het gebied met een vochtige handdoek (bevochtigd met water). Schrob niet op de vlek of druk niet hard op de doek. Zodra je alles hebt gedaan wat je kunt met natte handdoeken, gebruik je droge doeken om het gebied te deppen en alle vocht op te nemen.

Voor bijzonder hardnekkige vlekken kun je een oplossing van azijn en water proberen. Meng het ongeveer 50/50 en gebruik een schone doek om op de vlek te deppen. Als geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, overweeg dan het gebruik van een speciaal samengesteld reinigingsmiddel dat is ontworpen voor biljartlakens.

Snel handelen

Snel handelen is essentieel om eventuele vlekken tot een minimum te beperken – je moet direct reageren op het morsen. Door snel papieren doeken te gebruiken om de vloeistof op te nemen en vervolgens voorzichtig te deppen met een vochtige handdoek, kun je voorkomen dat de vlek dieper doordringt in het laken.

Na het behandelen van de vlek met de juiste reinigingsmethoden, is het belangrijk om het biljartlaken volledig te laten drogen voordat je het opnieuw gebruikt. Dit helpt om eventuele resterende vochtigheid te verwijderen en voorkomt schimmel- of geurproblemen.

Onthoud dat preventie de beste aanpak is. Zorg ervoor dat drankjes en andere vloeistoffen uit de buurt van het biljartlaken worden gehouden om vlekken te voorkomen. Door proactief te zijn en snel te handelen wanneer er toch een vlek ontstaat, kun je ervoor zorgen dat je biljartlaken er altijd schoon en in goede staat uitziet.

Andere kleur laken of met logo

Werkt dit allemaal niet, of wil je gewoon een nieuw laken, denk dan meteen eens over een ander kleurtje, of over een biljartlaken met het logo van jullie bedrijf of merk erop.

Met behulp van onze druktechnieken en hoogwaardige materialen garanderen wij een duurzame en professionele bedrukking van je logo op het laken. Of het nu gaat om een vergaderruimte, een bedrijfskantine of een ontspanningsruimte, een bedrukt biljartlaken voegt exclusiviteit toe aan elke omgeving.

Wil je meer weten over een eigen logo op een biljartlaken? Klik dan op de button hieronder.

Bedrukte biljartlakens