Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Pooltafel 7ft Heemskerk Laredo

Inclusief tafelblad

1,999.99

Geen Montage
Montage Speciale Pooltafel 399.99
Levering van de Pooltafel: Geen Montage
Ik wil geen Heemskerk Pooltafel accessoirekit
Heemskerk Pooltafel Accessoires Kit- Basic 129.99
Heemskerk Pooltafel Accessoires Kit- Complete 289.99
Heemskerk Pooltafel Accessoires Kit - Deluxe 499.99
Accessoirepakket: Ik wil geen Heemskerk Pooltafel accessoirekit
Pooltafel 7ft Heemskerk Laredo 1,999.99 x1 1,999.99
Totaal

1,999.99

Dit artikel wordt op maat gemaakt. Reken op een levertijd van 4 tot 6 weken.

Inclusief tafelblad

Ervaar het summum van veelzijdigheid en stijl met de Heemskerk Laredo 7ft fusion pooltafel. Deze unieke pool-, tafeltennis- en eettafel, met afmetingen van 234 x 134 x 79cm, combineert het beste van maar liefst 3 werelden: een premium poolervaring, een tafelblad om aan te eten, te vergaderen of aan te zitten én als je het blad omdraait, heb je een tafeltennisblad. Deze tafel heeft het allemaal. Ontworpen met slanke poten, biedt de Laredo maximale beenruimte en bewegingsvrijheid tijdens het spelen.

Deze fusion pooltafel is uitgerust met een 3-delige leisteen, wat zorgt voor een uiterst vlak en consistent speeloppervlak, essentieel voor een kwalitatieve poolervaring. De Laredo is gemaakt van gelamineerd spaanplaat en MDF.

Je hebt daarnaast de keuze uit een scala aan lakenkleuren zoals Hemels Blauw, Geel-Groen, Bordeaux, Black Navy, Rood, Mosterd en Grijs, om de tafel helemaal naar je eigen smaak te personaliseren.

Met zijn elegante, discrete design en hoogwaardige gameplay-prestaties is de Heemskerk Laredo 7ft pool- en eettafel de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel meubelstuk dat geen compromissen doet op het gebied van stijl of speelplezier.

Accessoirepakket

Kies zelf met welk pakket aan accessoires jij de tafel helemaal compleet wilt maken. De pakketten zijn als volgt samengesteld:

Basic: 2x keu Ora 3-ster, 1x poolballen A-klasse, 1x triangle, 1x borstel en 2 blauwe krijtjes

Complete: 4x keu Comance 5-ster, 1x poolballen Continental, 1x triangle, 1x afdekhoes, 1x keurek voor 4 keuen, 1x borstel en 12 blauwe krijtjes

Deluxe: 4x keu Lion 9-ster, 1x poolballen Premier, 1x triangle, 1x afdekhoes, 1x keurek voor 6 keuen, 1x borstel, 1x brug met wit kruis en 12 blauwe krijtjes

Formaat

Balterugloop