Sjoelbak Heemskerk Mini-S Inklapbaar

Het perfecte cadeau voor sjoel liefhebbers!
Dit inklapbare model is makkelijk op te bergen
Eenvoudig meenemen door het praktische handvat
Standaard geleverd inclusief 20 mini sjoelschijven

Niet geschikt voor intensief gebruik

47 op voorraad (kan nabesteld worden)

Sjoelen kan altijd en overal met dit inklapbare mini sjoelbakje!

Kleine sjoelbak, groot plezier

Net zoals de rechte variant is dit kleine inklapbare sjoelbakje ideaal voor kinderen. Waar een grote sjoelbak misschien net iets té groot is voor kleinere kinderen, is dit mini sjoelbakje juist het perfecte formaat. Namelijk 118 cm lang en 29 cm breed. En ook de grootte van de sjoelstenen zijn aangepast zodat kinderen ze makkelijker vast kunnen houden. De 20 meegeleverd schijfjes hebben een diameter van 28 mm. Dat maakt de inklapbare Mini-S sjoelbak een geweldig cadeau voor ieder kind dat gek is op sjoelen!

Inklappen en meenemen

Omdat deze kindersjoelbak ingeklapt kan worden neem je hem eenvoudig overal mee naartoe. Speel bijvoorbeeld op de camping, neem de mini sjoelbak mee naar school of ga sjoelen bij familie tijdens de feestdagen. De Mini-S is ingeklapt slecht 59 cm lang. Verder is hij lichtgewicht en heeft een praktisch handvat. Het sjoelbakje is daarom, ook door kinderen, makkelijk op te tillen. En door de handige sluiting kan de sjoelbak nooit uit zichzelf open klappen. Je kunt er dus gerust op zijn dat de sjoelbak Mini-S veilig is in gebruik.

Gepersonaliseerde sjoelbak

De inklapbare Mini-S sjoelbak is zo al enorm leuk, maar je kunt hem nog mooier maken met een persoonlijk accent. We kunnen namelijk zowel de sjoelbaan als de steentjes graveren met een tekst of logo. Zo’n gepersonaliseerde sjoelbak is het perfecte cadeau!

Thuisgebruik

Hout