Tafeltennistafel Heemskerk 1450 Indoor Zwart

Onze keuze

Het perfecte instapmodel tafeltennistafel
Met strak, zwart design en bijpassende zwarte bladen
Inclusief eenvoudig te bevestigen netje

Deze tafeltennistafel is niet geschikt voor buitengebruik
Niet voor intensief gebruik

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Met dit instapmodel tafeltennistafel haal je zowel beweging als plezier in huis. De tafeltennistafel 1450 is de ideale toevoeging voor actieve gezinnen.

Tafeltennis met het hele gezin

Als je weleens een potje ping pong hebt gespeeld, weet je al dat het een enorm leuk spel is! En omdat je tafeltennis kunt spelen op ieder niveau is het ook nog eens heel geschikt om thuis te spelen, met het hele gezin. Met de 1450 tafeltennistafel van Heemskerk maakt het niets uit dat je geen ervaring met tafeltennis hebt. Het plezier in het spelletje staat voorop! En dat het jouw gezin daarnaast ook nog eens helpt om lekker actief bezig te blijven, is alleen maar mooi meegenomen.

Stijlvol én praktisch

Plezier beleven met je vrienden en familie is het belangrijkste bij deze pingpong tafel, maar het oog wil ook wat. Daarom is heeft de 1450 een uniek design met zwart onderstel en bijpassende zwarte bladen. Een stijlvolle tafel dus, die altijd perfect bij jouw interieur past.
Daarnaast heeft deze tafeltennis tafel ook nog eens verschillende praktische functies. Je kunt de 1450 bijvoorbeeld in zelftrainstand zetten door één blad in te klappen. En omdat de tafel uit 1 deel bestaat én 4 stevige kunststof wielen heeft, klap je na het spelen ook het tweede blad in en rijdt je hem snel en makkelijk weg.

Een tafeltennisnetje zonder gedoe

Verschillende modellen tafeltennistafels hebben ook verschillende netjes, die soms best lastig kunnen zijn om aan je tafel te bevestigen. Niet bij de 1450. Het tafeltennisnetje heeft namelijk aan beide kanten twee stevige elastieken. Je schuift deze elastieken simpelweg over de steunen die aan de tafeltennis tafel zitten en je bent klaar om te spelen. Maar wat nóg makkelijker is, is dat het netje gewoon kan blijven zitten wanneer je de tafel inklapt.

Hoofdcategorie

Tafeltennistafels