Tafeltennistafel Heemskerk Original Blauw

[+] Een all-round tafeltennistafel voor iedereen
[+] Met handig, inklapbaar onderstel
[+] Ook enorm geschikt voor spelers in een rolstoel

[-] Spelen in zelftrainstand niet mogelijk
[-] Het materiaal van deze tafel is niet geschikt voor outdoor gebruik

Op voorraad

€

De Originele Heemskerk tafeltennistafel met vernieuwd metalen onderstel.

Een tafeltennistafel voor iedereen

De tafeltennistafel Original is echt een alleskunner en is dan ook geschikt voor zowel de recreatieve gebruiker als de gevorderde competitie speler! En ook voor een fantiek potje tafeltennis in de sport- of bedrijfskantine is deze tafeltennistafel enorm geschikt. De Original is ontzettend sterk door de houten randlijst van maar liefst 68 mm. En het metalen, inklapbare onderstel zorgt nog eens voor extra stevigheid. Het onderstel bevat geen dwarsbalk, waardoor ook rolstoelgebruikers goed op deze tafeltennistafel kunnen spelen.

Eenvoudig in gebruik

De Original tafeltennistafel is eenvoudig neer te zetten. Je klapt makkelijk het onderstel uit, bevestigd de twee helften aan elkaar, klemt het tafeltennisnet aan de tafel vast en het spel kan beginnen. Ook het opbergen van de tafel gaat heel eenvoudig. De twee bladhelften (met bladen van 19 mm dik) hebben grote wielen aan de netkant, waardoor je de tafeltennistafel moeiteloos op de juiste plek zet.

De tafeltennistafel Original is verkrijgbaar met blauwe of groene bladen en wordt standaard geleverd met de Netpostcombinatie Heemskerk Tempo.

Gewicht 78 kg
Afmetingen 155 × 142 × 16 cm

Uitgeklapt: L. 274 x B. 152.5 x H. 76 cm

Opbergmaat

Ingeklapt: L. 152,5 x B. 15,5 x H. 140 cm

Bladdikte

19mm

Randlijst

47mm

Hout

Blauw

Bedrijfsmatig, Indoor

Rolstoelgebruik

Geschikt

Te gebruiken in zelftrainstand

Inclusief: Netpostcombinatie Tempo

2 jaar fabrieksgarantie

2-5 werkdagen

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd.

Andere suggesties…