https://playheemskerk.com/carambolebiljart-heemskerk-235-master/
https://playheemskerk.com/shop/

Carambolebiljart Heemskerk 235 Master

2791.99

Perfect voor openbaar gebruik
Keuze uit verschillende onderstellen
Met luxe Simonis laken
Standaard inclusief accessoires

Het speelveld is niet voorzien van een leisteen

Wissen
Vergelijken

Beschrijving

Spelen jij en je bezoekers het liefst heerlijk ontspannen een potje biljart? Dan is de Heemskerk 235 Master dé biljarttafel voor jullie!

Biljarttafel met wedstrijd afmetingen

Wil je een biljarttafel kopen met de afmetingen van een wedstrijd biljarttafel? Lees dan zeker even verder! Want de 235 Master van Heemskerk is dan misschien wel precies wat je zoekt. Deze stoere en stevige caramboletafel is namelijk ideaal voor bijvoorbeeld een potje driebanden in het buurthuis of in de kantine van jouw bedrijf of sportvereniging. Of speel je liever thuis? Want, wanneer je er voldoende ruimte voor hebt, is deze biljarttafel ook heel geschikt voor thuis. Hoe dan ook, met de 235 Master speel je altijd jouw favoriete biljartspel op een biljarttafel met professionele eigenschappen.

Keuze in onderstellen

Net zoals zijn kleinere broertjes, de 189 Deluxe en de 210 Deluxe is ook deze biljarttafel uitgerust met een luxe rand van yellow poplar hout, stootbanden van gegoten rubber en een groenkleurig Simonis biljartlaken.
De biljarttafel 235 Master wordt standaard geleverd met een blok onderstel. Dit zorgt voor een buitengewone stevigheid en een robuust uiterlijk. Maar deze caramboletafel is daarnaast ook verkrijgbaar met een uniek office onderstel die je zelf uit kunt kiezen. Uiteraard zullen we je helpen bij je keuze voor het meest geschikte onderstel en past jouw biljarttafel straks helemaal bij het interieur van jouw locatie.

Omdat voor het monteren van deze biljarttafel professionele kennis nodig is, is het niet mogelijk om de tafel ongemonteerd te bestellen. De caramboletafel Heemskerk 235 Master wordt door onze specialist op locatie voor u gemonteerd en afgesteld, zodat u direct kunt beginnen met spelen op de biljarttafel.

De biljarttafel Heemskerk 210 Deluxe wordt standaard geleverd met een basis accessoires pakket. U kunt dit pakket naar wens upgraden naar een gevorderd, of zelfs een master pakket.

Carambole Accessoires Pakketten
Standaard Carambole Pakket Gevorderd Carambole Pakket Master Carambole Pakket
Keuen 2 Economic Keuen Hardwood 145 cm 2 Economic Keuen Esdoorn 140 cm 2 Carambole keu Artemis Zwart 145 cm
Ballen 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm
Teller 1 Biljartteller Basic voor 3 personen 1 Biljartteller Basic voor 3 personen 1 Biljartteller Vlindermodel voor 2 personen
Krijt 1 Los Biljartkrijtje Master Blauw 1 doosje a 12 Biljartkrijtjes Master Blauw 1 doosje a 12 Biljartkrijtjes Master Blauw
Afdekzeil x 1 Biljart Afdekzeil 1 Biljart Afdekzeil

Extra informatie

Eigenschappen
Merk

Heemskerk

EAN

8716623510803

Gebruik

Professioneel gebruik

Hoeveelheid

Per stuk

Materiaal

Houten omranding, Leistenen speelveld

Kleur

Zwart

Afmeting en Gewicht
Gewicht

350 kg, 125 kg

Afmetingen

L. 255 x B. 140 x H. 81 cm

Speelmaat

L. 230 x B. 115 cm

Kenmerken
Accessoires

Inclusief 2 keuen, biljartballen, krijt en biljartteller

Inklapbaar

Nee

Stelvoeten

Ja

Verrijdbaar

Nee

Kenmerken Voetbaltafel
Formaat

8 ft

Kenmerken Biljarttafel
Kleur laken

Groen

Leisteen

Optioneel

Levering en Garantie
Garantie

2 Jaar fabrieksgarantie

Levering

Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Levertijd

2-4 Weken