Biljarttafel Heemskerk 189 De Luxe

Vanaf 1799.99

Handgemaakte biljarttafel met luxe uitstraling
Kaarsrecht speelveld
Voorzien van een eersteklas Simonis biljartlaken
Inclusief basis accessoires pakket

Niet geschikt voor professioneel gebruik

De wens is er. De ruimte ook. Dan is het nu alleen nog een kwestie van de juiste biljarttafel uitkiezen. En wij denken dat het Heemskerk 189 Deluxe carambolebiljart weleens dé biljarttafel voor jouw nieuwe biljartkamer kan zijn.

Handgemaakte biljarttafel

Zie je het al voor je? Deze handgemaakte biljarttafel bij jou thuis. Je kiest met de 189 Deluxe voor een tafel met een exclusieve rand van yellow poplar hout en gegoten rubberen stootbanden, waardoor hij een extra luxe uitstraling heeft. Je hebt daarnaast de keuze voor het stevige kolom onderstel, wat bestaat uit twee robuuste kolommen, óf een uniek office onderstel. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en zo stel je zelf de biljarttafel samen die bij jou past.

Biljart met buitengewone eigenschappen

Naast de unieke uitstraling van het Heemskerk 189 Deluxe biljart beschikt deze tafel ook nog eens over buitengewone eigenschappen die deze biljarttafel een échte uitblinker maken. Zo hoef je niet bang te zijn voor een beschadigd laken. Het eersteklas groene Simonis laken wordt namelijk op het speelveld bevestigd met nietjes, waardoor het te vervangen is als er toch per ongeluk iets mee gebeurd. Het speelveld zelf is gemaakt van spaanplaat en is kaarsrecht. Door de speciale stelvoeten kun je de biljarttafel volledig waterpas zetten. Aflopende biljartballen zijn bij de 189 Deluxe dus zeker niet aan de orde.

De biljarttafel Heemskerk 189 Deluxe wordt standaard geleverd met een gratis basis accessoires pakket. Dit pakket kun je upgraden naar het gevorderde pakket of zelfs het master pakket.

Carambole Accessoires Pakketten
Standaard Carambole Pakket Gevorderd Carambole Pakket Master Carambole Pakket
Keuen 2 Economic Keuen Hardwood 145 cm 2 Economic Keuen Esdoorn 140 cm 2 Carambole keu Artemis Zwart 145 cm
Ballen 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm 1 set Aramith Caramboleballen 57,2 mm