Sjoelbak Heemskerk Anthurium

Officiele wedstrijd afmetingen
Standaard geleverd inclusief 30 sjoelstenen

Niet bestand tegen vocht

25 op voorraad (kan nabesteld worden)

Sjoelbak Anthurium heeft de professionele kwaliteit die je van Heemskerk gewend bent. En op veler verzoek is deze sjoelbak nu ook in een fraaie donkerbruine kleur verkrijgbaar.

Luxe uitstraling door donkere kleur

De sjoelbak Heemskerk Anthurium heeft een mooie donkere uitstraling en is daarmee het nieuwe parade paardje in ons sjoel assortiment. De naam dankt hij aan de bruine bloem de anthurium choco die, net als deze sjoelbak, elegant en ook nog eens heel duurzaam is. De luxe houtsoorten beuken en okoumé, in combinatie met de messing nagels die de punten aanduiden, geven deze sjoelbak een prachtige uitstraling. Een aanwinst voor ieder interieur dus.

Voor intensieve sjoelwedstrijdjes

Net als de bekende Heemskerk HS-40 sjoelbak, heeft deze anthurium de officiële wedstrijdafmetingen. Ook bij jouw sjoelvereniging is deze sjoelbak dus prima te gebruiken. En aan stevigheid laat de anthurium niets te wensen over. Alle verbindingen zijn namelijk geschroefd in plaats van gelijmd en daarom is de anthurium sjoelbak geschikt voor intensief gebruik. In de kantine van jouw bedrijf bijvoorbeeld.

Uitstekende glij eigenschappen

Wat deze sjoelbak extra interessant maakt, is dat de sjoelschijven enorm goed over het speelveld glijden. Zo kun je met minimale inspanning toch de hoogste scores gooien. Die sjoelschijven (30 stuks, holgedraaid) worden overigens standaard met de sjoelbak meegeleverd. Zo kun je na levering meteen beginnen met de eerste wedstrijdjes. Wie daag jij uit voor een potje sjoelen?

Professioneel gebruik

Hout