Voetbaltafel Heemskerk Ranger

Voetbaltafel voor thuisgebruik, van zware kwaliteit
Stoer design met originele robotpoppen
Standaard geleverd met 2 voetbalballetjes
Inclusief vaste bekerhouders

Niet geschikt voor fanatiek spel door volwassenen

65 op voorraad (kan nabesteld worden)

Een stoere voetbaltafel van zware kwaliteit, met de Ranger haal je een topper in huis!

Veilig in gebruik

Deze voetbaltafel is een echte uitblinker als het gaat om voetbaltafels voor thuisgebruik.
Toch is de voetbaltafel Ranger niet alleen geschikt om thuis op te spelen. Hij kan namelijk, wanneer er voldoende toezicht is, ook neergezet worden in openbare gelegenheden zoals bijvoorbeeld scholen of sportkantines. De voetbaltafel heeft een rond design, wat extra veilig is voor zowel de spelers als de toeschouwers, omdat er geen hoeken zijn waar je je tegen kunt stoten. En doordat de afgeronde hoeken zwart van kleur zijn vallen gebruikerssporen minder snel op.

Uitstekende speeleigenschappen

De Ranger voetbaltafel is niet alleen erg mooi en stoer, maar bevat ook nog eens hele handige details. Je kunt de tafel eenvoudig waterpas zetten met de stelvoetjes. In combinatie met de schuin oplopende hoeken zal het voetbalballetje nooit meer stil blijven liggen in een hoek. Van die balletjes worden er overigens standaard 2 meegeleverd. Mocht je meer voetbal balletjes willen, of liever met andere balletjes spelen, kies dan uit de 6 verschillende soorten jouw ideale tafelvoetbal balletjes.

Een voetbaltafel met veel extra’s

Andere details die de Ranger extra speciaal maken zijn o.a. de doorlopende stangen met een doorsnede van 16 mm met daarop een zwart en een grijs team van robot poppetjes, de bekerhouders, waardoor je geen drinken meer in de tafel laat vallen en vergeet ook de bijpassende scoretellers niet. Kortom, met de Ranger kies je voor een fantastische voetbaltafel.

Thuisgebruik

Hout