Biljarttafel Heemskerk 210 De Luxe – Leistenen Speelveld

Luxe pooltafel met hard houten rand
Laken is geniet en dus vervangbaar
Waterpas te zetten door de handige stelvoeten

Door het leistenen speelveld is deze biljarttafel te zwaar om naar een verdieping te tillen
Bij levering en montage van deze biljarttafel heeft de monteur hulp met tillen nodig van 2 á 3 personen

Speelveld: Spaanplaat

2,299.99

Dit artikel is niet fysiek op voorraad. De onderdelen zijn beschikbaar maar de tafel wordt na bestelling voor u geproduceerd. Houd daarom rekening met 2-4 weken levertijd.

Levertijd: 2-10 werkdagen

• Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Deze originele biljarttafel van Heemskerk heeft zowel de afmetingen, als de kwaliteit van een cafébiljart. Deze carambole biljarttafel is dan ook erg geschikt voor openbare ruimtes, maar je kunt er ook prima thuis je biljart vaardigheden op perfectioneren.

Voor alle liefhebbers van biljarten

Ben je van plan om een biljarttafel te kopen? Dan is de 210 Deluxe van Heemskerk een hele mooie keuze. Op dit carambolebiljart speel je al je favoriete carambole spellen, zoals Libre of driebanden. Als je voldoende ruimte hebt thuis, dan is deze biljarttafel perfect voor in jouw biljartkamer of mancave. Maar ook in openbare ruimtes, zoals op kantoor of in het clubhuis, komt de 210 Deluxe helemaal tot zijn recht. En om de tafel helemaal in jouw ruimte te laten passen, is hij voorzien van een stoer en stevig kolom onderstel. Waar je hem ook neerzet, met deze biljarttafel geniet je keer op keer van een spannend potje biljarten.

Extra luxueuze biljarttafel

Wanneer je de biljarttafel 210 Deluxe besteld, dan wordt hij speciaal voor jou met de hand gemaakt. Dat gebeurt in onze fabriek. De randen van de biljarttafel zijn uitgevoerd in yellow poplar hout voor een extra luxueuze uitstraling. De stootbanden, die speciaal voor carambolebiljarts zijn, worden gemaakt van gegoten rubber waardoor ze de juiste veerkracht hebben om goed af te geven. Daarnaast is het Simonis biljartlaken op de tafel geniet (dus niet bevestigd met lijm), waardoor het eenvoudig te vervangen is, mocht dat nodig zijn.

Deze biljarttafel wordt zonder accessoires geleverd. Je kunt zo zelf kiezen welke accessoires je mee wilt bestellen en in welke kwaliteit.
Om je te helpen kiezen hebben we 3 verschillende accessoires pakketen samengesteld:

Standaard Pakket Gevorderd Pakket Master Pakket
Keuen 2x Keu Economic 145 cm Hardwood – Tweedelig 2x Keu Economic 140 cm Esdoorn 2x Carambole keu Artemis Zwart 145 cm
Biljartballen 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm 1x Set Carambole biljartballen 57,2 mm
Biljartkrijt 1x Los Biljartkrijtje Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw 1x Doosje Biljartkrijt Master Blauw
Afdekzeil X 1x Biljart Afdekzeil 1x Biljart Afdekzeil

8716623002070