https://playheemskerk.com/tonys-chocolonely/
https://playheemskerk.com/shop/

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocoloneley speelt nu ook eerlijke potjes tafeltennis!

Ze zijn bijna niet te missen, de kleurrijke chocoladerepen van Tony’s Chocoloneley. Dit unieke chocolademerk produceert hun chocola op een eerlijke manier. Dit houdt in dat zij 100% slaaf vrij produceren. Daarnaast betalen zij hun producenten voldoende betalen en gezonde faciliteiten hebben op de werkvloer.

De Bestelling

Tony’s Chocoloneley is één van de eerste grotere klanten van Heemskerk. Het bedrijf staat bekend om zijn positieve instelling en wilde dan ook dat zijn medewerkers niks te kort kwamen aan beweging op kantoor. Vandaar een tafeltennistafel voor op de werkvloer in natuurlijk Tony’s Chocoloneley stijl!

Tony’s Chocoloneley bestelde eerst één tafel voor hun hoofdvestiging in Amsterdam en later nog één voor in Engeland. Een leuk feitje over deze bestelling is dat Tony’s Chocoloneley een deel heeft betaald met chocolade repen, dit waren er ongeveer 100! Tony’s koos voor het tafeltennismodel Novi 2000

Het orderproces tussen Tony’s Chocoloneley en Heemskerk

Het proces begon zoals bijna met iedere klant via de mail. Al snel stuurde Tony’s al een aantal ontwerpen door waarvan er één werd gekozen. Deze hebben wij toen door specialiste laten produceren en hadden toen al snel een unieke tafel voor Tony’s. Na de aflevering ontvingen wij een volle doos met chocola en een tevreden klant!

Tony’s Chocoloneley Plays Heemskerk

#playheemskerk