https://playheemskerk.com/schuiftafeltennistafel-heemskerk-original-blauw/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Verstelbare Schuiftafel Original Blauw

Speciaal voor schuiftafeltennis
Uit te breiden met schuifranden
In 4 hoogtes verstelbaar (61 – 66 – 71 – 76 cm)
Geschikt voor spelers in een rolstoel
Lid van de NTTB? Voor speciale prijzen meld je hier aan.

Let op! Exclusief schuifranden
Schuifbatjes en balletjes zijn los bij te bestellen

859.99

Geen Montage
Montage Professionele Tafeltennistafel 59.99
Levering van de Schuiftafeltennistafel: Geen Montage
Verstelbare Schuiftafel Original Blauw 859.99 x1 859.99
Totaal

859.99

Uitverkocht

  • Garantie: 2 Jaar fabrieksgarantie
  • Levering: Dit artikel wordt standaard gratis afgeleverd

Speciaal voor schuiftafeltennis
Uit te breiden met schuifranden
In 4 hoogtes verstelbaar (61 – 66 – 71 – 76 cm)
Geschikt voor spelers in een rolstoel
Lid van de NTTB? Voor speciale prijzen meld je hier aan.

Let op! Exclusief schuifranden
Schuifbatjes en balletjes zijn los bij te bestellen

Meer info

Beschrijving

Tafeltennis is voor iedereen! Dat je een beperking hebt mag hierbij geen rol spelen. Schuiftafeltennis maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van deze fantastische sport, en met de speciale schuiftafeltennistafel Original wordt een potje ping pong onderdeel van jouw actieve levensstijl!

Professionele kwaliteit voor iedereen

Deze in hoogte verstelbare Schuiftafeltennistafel Original heeft dezelfde kwaliteiten als de standaard variant. Zo kun je rekenen op dezelfde stevigheid en professionele eigenschappen. De poten van de schuiftafel zijn ook inklapbaar en je kunt de tafel eenvoudig verrijden door de wielen die aan de netkant bevestigd zijn. Erg handig wanneer je de tafel bijvoorbeeld bij jou op school, of in de sporthal gaat gebruiken en er ook anderen van de ruimte gebruik maken. Je haalt de schuiftafel tevoorschijn wanneer er gespeeld gaat worden en bergt ‘m daarna makkelijk weer op.
Twee extra voordelen van deze schuiftafel zijn dat ie geschikt is voor spelers in een rolstoel, én dat de Original in 4 hoogtes verstelbaar is (61 – 66 – 71 – 76 cm), waardoor écht iedereen op deze tafeltennistafel een spelletje push-pong, óf tafeltennis kan spelen.

Schuifranden

Een ander verschil tussen de standaard Original tafeltennistafel en de schuiftafeltennistafel, is dat je er schuifranden aan kunt toevoegen. Deze randen zorgen ervoor dat, wanneer het balletje teveel naar de zijkant wordt geschoven, die niet van de tafel afrolt. Zo kun je lekker blijven spelen, zonder steeds achter het balletje aan te moeten. De schuifranden hebben vastgestelde maten en passen op alle tafeltennistafels.
Er zijn twee soorten schuifranden:

Pro Wood – De variant van hout is geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor het spelen van wedstrijden. Deze schuifrand is stevig en robuust en kan goed tegen een stootje.
Deze schuifrand bestaat uit 4 delen, elk met een rechte plank met een verstelbare schuifplank. De schuifplanken kunnen via een telescoopstang versteld worden, en in 3 standen vastgezet worden, om de breedte van de doelopening te vergroten of te verkleinen, afhankelijk van de mobiliteit van de speler.
De 4 delen bevestig je eenvoudig op elke zijde van een tafelhelft en kunnen weer los gemaakt worden voor een spelletje tafeltennis.

Plexi – Het model gemaakt van plexiglas is misschien iets minder robuust dan de Pro Wood, maar een groot voordeel is wel dat je door de schuifrand heen kunt kijken en daardoor het schuiftafeltennis spel door zowel staande als zittende toeschouwers gevolgd kan worden. Verder is het systeem hetzelfde als bij de houten schuifrand en kan de doelopening groter en kleiner gemaakt worden door middel van een telescoopstang.

Let op! De schuifranden worden niet standaard meegeleverd met de schuiftafeltennistafel.

Extra informatie

Afmeting en Gewicht
Afmetingen

Gewicht

Opbergmaat

Speelmaat

Verpakkingsmaat

Kenmerken
Accessoires

Inklapbaar

Stelvoeten

Verrijdbaar

Merk

EAN

Materiaal

,

Kleur

Bladdikte

Randlijst

Aantal delen

Rolstoelgebruik

Gebruik

,

Levering en Garantie
Garantie

Levering

More
Hoeveelheid

Reviews