Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Gemonteerde levering mogelijk
Ook onderhoud van biljarts
Filter opties

Sjoelbakken

De sjoelbak is aan een opmars bezig. Steeds meer mensen sjoelen en halen vaker de sjoelbak van zolder.

Alleen is niet elke sjoelbak ook een goede sjoelbak. Heemskerk produceert al jaren sjoelbakken en wij weten als geen ander dat het maken van een sjoelbak een echt ambacht is. Met alleen een stuk hout op maat heb je nog geen kwalitatief goede sjoelbak. Alleen met de goede houtsoort en, ook heel belangrijk, de juiste afwerking, zorg je ervoor dat een sjoelbak goed glijdt en lang meegaat. En aan deze kwaliteitseisen voldoen al onze sjoelbakken.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Sjoelbakken zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook op het gebied van sjoelschijven zijn er verschillende opties. En dan zijn er nog de accessoires, zoals de scoreformulieren en de Heemskerk sjoeltafel. Alles voor een gezellig potje sjoelen vind je bij Heemskerk.

Welke sjoelbak is de beste?

Een sjoelbak van Heemskerk natuurlijk. Het lijkt zo simpel, maar wij weten welke houtsoort het beste is en hoe het bewerkt moet worden, zodat je sjoelbak goed glijdt. Welke sjoelbak je het beste kunt kopen is heel persoonlijk. Zo zijn er sjoelbakken in verschillende afmetingen en in diverse kleuren. En zelfs voor kinderen is er een mini sjoelbak.

Omdat er zoveel verschillende sjoelbakken zijn helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Speel je regelmatig of op hoog niveau, dan zijn onze Heemskerk HS-40 en Anthurium sjoelbakken perfect voor jou. Deze sjoelbakken hebben de officiële wedstrijd afmetingen en zijn gemaakt van duurzame houtsoorten. Voor wie minder vaak speelt, maar wel wil kunnen genieten van een sjoelbak van hoge kwaliteit is er de Heemskerk HS-30. Wil je wel een sjoelbak kopen, maar heb je niet genoeg ruimte om hem op te bergen? Kies dan voor de inklapbare variant van de HS-40.

Wil je jouw sjoelbak een persoonlijk tintje geven? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor het personaliseren van jouw sjoelbak of sjoelstenen. Bij al onze sjoelbakken worden de sjoelschijven meegeleverd. Je kunt na levering dus direct beginnen met sjoelen.

Antwoorden op vragen als: hoe maak je een sjoelbak glad en hoe onderhoud je een sjoelbak vind je hier.