https://playheemskerk.com/mentos/
https://playheemskerk.com/shop/
Gratis verzending vanaf 50,- (NL/BE)
Speeltafels met je eigen logo
Kwaliteit en service sinds 1939

Gepersonaliseerde Mentos Voetbaltafels

Een verfrissende voetbaltafel voor 10 gelukkige klanten.

Het, van oorsprong in Nederland uitgevonden, snoepje is inmiddels wereldwijd bekend en wordt door een heleboel mensen dagelijks gegeten. Mentos is in het jaar 1932 ontstaan en is nog steeds zijn producten aan het verbeteren en promoten.

Dit kan natuurlijk ook door een promotie stunt met een winactie!

Chupa Chups

Een aantal jaar geleden heeft Heemskerk voor het bedrijf Chupa Chups, dat ook onder het bedrijf Perfetti van Melle valt, een serie voetbaltafels gepersonaliseerd. En ook voor de trouwe klanten van Mentos wilde het bedrijf iets leuks doen.

Mentos besloot om een winactie te houden waarbij 10 klanten een voetbaltafel konden winnen door middel van het kopen van een potje kauwgum.

Deze Heemskerk voetbaltafel was uiteraard geheel in Mentos stijl gemaakt, compleet met een vrolijke print aan de buitenkant en blauwe en witte poppetjes.

Alle custom made voetbaltafels

De Bestelling

10 voetbaltafels voor 10 klanten.

Mentos koos voor de voetbaltafel Soccer School. Dit is een tafel van professionele kwaliteit, maar wel zonder muntinworp of glasplaat, zodat de tafel ook leuk is voor thuis.

De tafels waren bedoeld voor een winactie rondom het WK. Je kon een persoonlijke code invullen op de website en zo 1 van de 10 winnaars worden van de voetbaltafel.

Het orderproces tussen Mentos en Heemskerk

Heemskerk had al contact gehad met het bedrijf Perfetti van Melle. Het bedrijf is een overkoepelende organisatie van verschillende snoepmerken en had al eerder een bestelling geplaatst voor Chupa Chups. Nu deden zij weer een bestelling maar dan voor hun geliefde klanten. Het liep zoals voorheen heel gemakkelijk en hadden al een design klaar liggen wat er voor zorgden dat het proces snel verliep.